Alışveriş & Hediyeler Yazları her gün temizlik yapabilecek güce sahip misiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor İnsan inanılmaz terliyor. Ne zor bu yaz temizliği denilen olay. Yazları her gün temizlik yapabilecek güce sahip misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet yaparım 0 0 Yorumla
bad_girl_rockci Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 42% 1 yıl benim takıntım var. yapmazsam uyuyamam :(. evdekileri de bezdiriyorum galiba ama ne yapayım? 1 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl görsel HARİKA 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Neden normal bir görsel Yorumla S93S94 +1 yıl bana göre işgüzar sade alımlı we değerli bir duruş.. Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Hiç o açıdan bakmamıştım Yorumla S93S94 +1 yıl erkeğin bakışı kadının bakışından daima farklıDırr.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet yaparım
benim takıntım var. yapmazsam uyuyamam :(. evdekileri de bezdiriyorum galiba ama ne yapayım?
Ne güzel gidiyor kilolar askljda.
görsel HARİKA
Neden normal bir görsel
bana göre işgüzar sade alımlı we değerli bir duruş..
Hiç o açıdan bakmamıştım
erkeğin bakışı
kadının bakışından
daima farklıDırr..
nonono
Bendeki güçlü ayı parçalar
Her gun temizlenmeli mi peki?
Sahibim