Alışveriş & Hediyeler Sosyal medyadaki temizlik fenomenlerinin gerçekten çok temiz olduğuna inanıyor musunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yoksa temizliği etkileşim alıp para kazanmak için mi yapıyorlar? Sosyal medyadaki temizlik fenomenlerinin gerçekten çok temiz olduğuna inanıyor musunuz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır ben inanmıyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bana da bazıları yeterli gelmiyor
StrongerLion Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Duşunu bile başkasına aldıranlar temizlik fenomeni olmuş:) 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Muhtemelen Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl evet ne ara para kazanıyorlar onu daha çok merak ediyorum keşke ben de o kada işsiz olsam 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Var ya hiç inanmıyorum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çoğu kişi inanmıyor Yorumla Lila_rüzgar12 +1 yıl Sen inanıyor musun Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Yok bea yalan dolan. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bana da bazıları garip geliyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bir çoğu taharet almayı bilmiyo bence 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O nasıl yorum 🫣 Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Show hepsi. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bazıları çok kurgusal geliyor Yorumla YamtarPars +1 yıl Kesinlikle. Amerikan reality show çakması çoğu. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl senin soruların trol gibi geliyor😄 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Dur bakalım yönetime gönderelim kimmişsin aslında. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl yani anlamadım Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. inaniyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır ben inanmıyorum
Bana da bazıları yeterli gelmiyor
Duşunu bile başkasına aldıranlar temizlik fenomeni olmuş:)
Muhtemelen
evet ne ara para kazanıyorlar onu daha çok merak ediyorum
keşke ben de o kada işsiz olsam
Var ya hiç inanmıyorum
Çoğu kişi inanmıyor
Sen inanıyor musun
Yok bea yalan dolan.
Bana da bazıları garip geliyor
Bir çoğu taharet almayı bilmiyo bence
O nasıl yorum 🫣
Show hepsi.
Bazıları çok kurgusal geliyor
Kesinlikle. Amerikan reality show çakması çoğu.
senin soruların trol gibi geliyor😄
Dur bakalım yönetime gönderelim kimmişsin aslında.
nasıl yani anlamadım
inaniyorum