Alışveriş & Hediyeler Islak mendil kullanırken bir tane çekmenize rağmen gelen diğer mendili geri mi koyarsınız? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yoksa onu da mı alırsınız? Ben geri koymuyorum hijyenik gelmiyor. Islak mendil kullanırken bir tane çekmenize rağmen gelen diğer mendili geri mi koyarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Geri koymak zor oluyor. onları da kullanıyorum başka yerler de 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de öyle yapıyorum u Barış_LonelyForever +1 yıl İyiymiş :)
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl koymam hijyenikten daha cok cektigimi iceri koyunca digerleri düzgün benim koydugum zaten oraya koyulmus gibi duruyor 🤓 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kıyamam :) Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Dertlerim ıslak mendil gibi, birini çekiyorum üç beş tane birden geliyor. 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Hayır , kullanmaya devam 😂 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ne güzel Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Güzel mi hani nerede 😎😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 488 cevap paylaştı. Hsyir onlada telefon kılıfını silerim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. geri koyarim 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Asya :) Yorumla Asya_2275 +1 yıl efendim TwT Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. İsraf oluyor sonra 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O nedenle dikkatli çekmek lazım Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Aynen 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de öyle yapıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Geri koymak zor oluyor. onları da kullanıyorum başka yerler de
Ben de öyle yapıyorum
İyiymiş :)
koymam hijyenikten daha cok cektigimi iceri koyunca digerleri düzgün benim koydugum zaten oraya koyulmus gibi duruyor 🤓
Kıyamam :)
Dertlerim ıslak mendil gibi, birini çekiyorum üç beş tane birden geliyor.
🤣🤣
Hayır , kullanmaya devam 😂
Ne güzel
Güzel mi hani nerede 😎😂
Yok koymam öyle birakirim 🤠
Hsyir onlada telefon kılıfını silerim
Koymam.
geri koyarim
Asya :)
efendim TwT
İsraf oluyor sonra
O nedenle dikkatli çekmek lazım