Arkadaşlar klozet kapağı çatladı ve bu markanın kapakları 2-3 bin arası o yüzden ucuz yolla onarım yapmak istedim , boya olarak polisan sprey boyayı alıcam emaye için olan. Ama bunu neyle yapıştırabilirim bilgisi olan var mı?
Nalbur, yapı market gibi yerlerde özel yapıştırıcılar var.
İki farklı sıvıyı karıştırıyorsun ve çok kuvvetli bir yapıştırıcı oluyor. Çelik, demir, plastik, tahta gibi her şeyi çok kuvvetli yapışıyor. Asla yapışan yer kırılmaz.
Sadece uç uça yapıştırmak yeterli değil. Alttan da destek parça yapıp takviye yapılmalı.
Bende yeni ev aldım, klozet kapağı kırıktı, 2750tl bayıldım, ideal standart marka en pahalı tuvaletlerdenmiş, yan sanayi muadil aradım ama uymuyordu, mecbur verdim
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bizimde öyle markası serel. Ve baya pahalı , ev bizim olmadığı için ve o çatlak bizden öncede olduğu için tamir etmek istedim , çünkü ucuzu ile değiştirsem ev sahibi anlar diye düşünüyorum
Anladım tamiri yok yenisi alincak n11. trend yol gibi yerlerden al derim eger kapağın net resmi varsa cek at belki sana net İnternet fiyatini yazabilirim klozet kapağının net resmi olursa modelde belli olur