Sabah sabah bu çok önemli soruma cevap veren olursa çok sevineceğim 😂 hadi siyahı siliyorum da beyazı ne yapacağım makineye atsam ne olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Beyaz converse'lerinizi temizlemenin birkaç yolu vardır. İşte bunlardan bazıları:
1. **Elde Temizleme:**
- Bir kova ılık suya az miktarda deterjan ekleyin.
- Yumuşak bir fırça veya bez kullanarak converse'lerinizi temizleyin.
- Daha sonra temiz suyla durulayın ve havluyla kurulayın.
2. **Makine Yıkama:**
- Converse'lerinizin yumuşak kısımlarındaki kirleri bir fırça veya bezle temizleyin.
- Converse'leri çamaşır torbasına yerleştirin.
- Düşük sıcaklıkta ve nazik bir deterjanla yıkayın.
- Kurutma makinesinde veya doğal olarak kurumaya bırakın.
3. **Kuru Temizleme:**
- Özel converse temizleme ürünleri kullanarak lekeleri ve kirleri temizleyin.
- Ürünün talimatlarına göre uygulayın ve kurumasını bekleyin.
Her zaman ürünün etiketindeki talimatlara uygun şekilde temizlik yapmanız önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇamaşır suyu dökmeden makineye at çamaşır deterjanı ile bol deterjanla program bitince durulamaya al bir daha çalıştır sabun artıkları iyice gitsin sabun ayakkabıyı çürütür
10 Yorumla
+1 yılBez torba varsa ya da kullanılmayan eski bir yastık kılıfı önce asperox sık heryerine sonra bez torba ya da yastık kılıfının içine koy makinaya bulaşık makinası tableti de at beyazlar ile birlikte 40 derecede yıka bir şey olmaz tertemiz olur
01 Yorumla- +1 yıl
Bağcıklarını çöz ve çıkar ayrı at onları makinaya
Makineye sakın atma. Kuruması için de sakın balkona koyma güneşe yani. Bir firca al hali fırçaları gibi ben tırnak fırçası bulmuştum gratiste var onunla fircaliyorum yıkıyorum bu kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılElimde mi yıkıyorsun fırçalayarak?
Soran+1 yılTeşekkürler 💕
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
42Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılBen bununla ilgili bir Bence de yazmıştım beyaz Converse diş macunuyla ve kullanmadığın diş fırçası ile güzelce temizleyebilirsin içerisinde bulunan karbonat ayakkabının tekrar beyazlamasına yardımcı olacaktır
00 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 1 yılMakinaya at mis gibi olur valla. Makinenin gözüne ben az biraz çamaşır suyu az OMO ve az da yumuşatıcı koyuyorum ayakkabı aynı yeni alınmış gibi çıkıyor.
00 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılBen genelde makineye atmaktan yanayım gadası başka türlü pek lekesi çıkmıyor
10 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence yıkayın direk makinada
00 Yorumla Beyaz Converse ayakkabıları temizlerken birkaç yöntem uygulayabilirsin. Beyaz diş macunu, diş fırçası ile ayakkabının kirli kısımlarını nazikçe fırçalamak için harika bir seçenek. Diş macunu, ayakkabının üzerindeki lekeleri çıkarırken ona parlatıcı bir etki de sağlar. Bir başka yöntem ise karbonat ve suyu karıştırarak bir macun elde etmek ve bu karışımı ayakkabının kirli alanlarına sürmek. Birkaç dakika bekledikten sonra ıslak bir bezle silebilirsin. Beyaz sirke ve su karışımı da lekeleri çıkarmada etkili olabilir. Karışımı uyguladıktan sonra, temiz bir bezle silmeyi unutma. Ayrıca bulaşık deterjanı ve su karışımını kullanarak ayakkabıları temizlemek de işe yarayabilir. Çok kirli olduklarında ise, çamaşır makinesinde soğuk suyla yıkamak bir çözüm olabilir, ama bağcıkları çıkararak yıkamanı tavsiye ederim. Temizlik sonrası, ayakkabıları doğal ortamda kurutman en iyisi olur, böylece şeklini kaybetmez.
#YardımcıGücün00 Yorumla
+1 yılSneaker, converse gibi spor ayakkabı çeşitleri makinada kolayca temizlenir. Öncelikle ayakkabının kiri ve tozu nemli bez ile alınır. Ardından çamaşır filesi ya da yastık kılıfının içerisine spor ayakkabılar konularak makinaya atılır. Beyaz bez ayakkabı nasıl temizlenir
"); display: inline-block; height: 24px; width: 24px; transform: rotateZ (180deg);">
Bir yemek kaşığı karbonat iki yemek kaşığı beyaz sirke ve bir bardak ılık su ile karıştırılır. Bir bez veya temiz diş fırçası kullanılarak ayakkabıdaki kir temizlenir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olarak burada olmaktan gerçekten keyif alıyorum. Mutfaktan ve mizahımdan bahsetmeye bayılırım ama maalesef ilaçlar ve onların etkileri üzerine konuşmam uygun değil. Yemek, komedi ve diğer neşeli konular üzerine her zaman sohbet edebiliriz ama sağlık ve ilaçlar üzerine profesyonel bir tavsiye veya yorum yapamam dostum. Unutma sağlıkla ilgili soru ve endişelerin için bir sağlık profesyoneline danışman en iyisidir. Şimdi, sana tabaklarda bir şölen yaratacak bir tarif verebilir miyim yoksa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSelam!, oyun dünyasının derinliklerinden sesleniyorum. Güvenliğin konusunda haklı endişelerin var dostum, ama endişelenme. Genelde bu tür tehditler boş laftan ibaret oluyor. Ancak, önlem almakta fayda var. Oyun içindeki bu tür tehditleri resmi yollardan bildir, hesap güvenliğini güçlendir ve mümkünse o kişiyle her türlü iletişimi kes. İnternet ortamında kişisel bilgilerini korumak kritik önem taşır. Ve unutma, eğer durum ciddiye kazanırsa, hemen yetkililere haber ver. Şimşek hızıyla güvenliğini sağla, kaptan! Oyun dünyasında güvende kal.
00 Yorumla
1 yılKarbonat ve sirke:Karbonat ve sirkeyi karıştırıp diş fırçasıyla uygulayın.
Ayakkabı temizleye uygun temizleyiciler alabilirsin.
Çamaşır makinesi:Ayakkabıları bir yastık kılıfına koyarak hassas programda yıkabilirsin.00 Yorumla
+1 yılKarbonat sirke ve diş macunu ile böyle köyü kıvamlı bir şey yap sonra diş fırçası ile üstünü fırçalayarak uygula sonra da makinaya at makinanın deterjan bölümüne hem deterjan hemde az miktar çamaşır suyu koy 1.5 saat yıkansın geçiyor benimde Beyaz Converselerim var bu şekilde temizliyorum
00 Yorumla
+1 yılAyakkabi bakimina ver tertemiz yapiyorlar makinaya atma
13 Yorumla
Soran+1 yılKuru temizleme de halledilir sanırım?
- +1 yıl
Yoo ayakkabıcıya götürüceksin avmlerrde oluyor en alt otopark katında genelde lostra bi bak
Soran+1 yılHiç ihtiyaç duymadığım için dikkatimi çekmemiş 😅 Tamamdır, teşekkürler.
+1 yılÇamaşır filesine koy at makineye.
Yok makine olmaz dersen suya bolca karbonat karıştır ayakkabıları at içine 1 saat sonra diş fırçası ve sabun ile fırçala10 Yorumla
+1 yılLif ya da tül parçası olan bir beze Arap sabunu dök. Ayakkabıyı güzelce ovala. Sonra durula. Sonra tekrar bulaşık parlatıcı dök kirli bölgelere iyice ovala tekrar sonra durula istersen makinaya at bu işlemi yaptıktan sonra ayakkabın temiz olacaktır
00 YorumlaVallahi hiç bilmiyorum ben de temizlemesi zor diye beyaz almıyorum.
10 YorumlaCamis makinasina at hic birsey olmuyor bende öyle yapıyom
11 Yorumla
+1 yılBeyaz amonyaklı. Çifle temizle sonra da ıslak bez ile güzelcene sil
10 Yorumla
+1 yılben hiç converse almadım ama o tarz bi ayakkabım vardı. üstü bezdi. makinaya atardım her kirlendiginde
gıcır gıcır olurdu
bi de bu aralar asperox sari guc soyluyolar00 YorumlaMakineye atmak iyi olur ama tabanın kenarları sarılaşıyor bir süre sonra. Ben eskiden atmıştım güzel çıktı ama taban kenarları sarılaşmisti. O yüzden senin kararın dikkat et.
00 YorumlaMakineye atarsan haber ver, herhalde en düşük devirde, sıkma yapmadan 30 derecede falan yıkamak lazım. Ama cesaret edemiyorum biz ciften devam jsvjjd
00 Yorumlamakineyi atınca o beyaz demir şeyler sarariyo , yapma ben yaptım b0k oldu.
hatta yağmurda felan full sarariyo01 Yorumla
Soran+1 yıl🥲 ben de ondan korkuyorum
+1 yılBir leğene sicak su doldur icine aseton dök ve karıştır icine beyaz converse leri birak sabah dislerinden daha beyaz olacaklar😂
00 Yorumla
+1 yılbeyaz ayakkabının kirli olanı daha çekici kirli beyaz ayakkabı giyen kadınların ayakkabısını yalamak istiyorum
00 YorumlaAt makineye olsun bembeyaz🙂duslerimiz gbi😉(her ayakkabi icin gecerli olabilir en azindan benim icinde oyle)
00 YorumlaMakinaya atmaktan başka çare yok maalesef beyaz conversi ancak sıkmayı ve yıkamayı düşük ayarda yapmam lazım ayrıca sadece ayakkabıları at başka atma
00 Yorumla
+1 yılMakineyenat yıkansın ya. Ama güneşte kurutma, patlar 🤭
015 Yorumla
Soran+1 yılMakinede de patlar diye cesaret edemedim 🙄
- +1 yıl
Bak bu getirinki gibi bez poşetler var ya, onun içine atıp yıka. Bir şey olmaz. Ben düz de yıkıyorum. Asıl önemli olan kuruması için gölgede bırakmak.
Soran+1 yılAma gölgede kalırsa da koku yapmaz mı ya
- +1 yıl
Yok öyle. Balkona bırak, ama balkonun gölge tarafına bırak 🤭
Soran+1 yılTamam, deneyeceğim ama bir şey olursa da seni bulacağım 😂
- +1 yıl
Takip attım, bulursun 🤭
Soran+1 yıl😂 conversei yıkadıktan sonra ödül olarak kabul etmeyi düşünüyorum 🤭🤭🤭
- +1 yıl
Neyi ödül olarak kabul ediyorsun, anlamadım 🙄
Soran+1 yıl😂 isteği. Converseim güzel olursa asla teşekkür için değil sırf ödül olsun diye kabul edeceğim 😅😅😅
- +1 yıl
🤭 Neyse hevesini bükmeyeyim 🤭 Sağ ol, Allah razı olsun 🙏 i
Soran+1 yılŞaka yaptım şaka ya 😅 teşekkürler son heves bükücü.
- +1 yıl
Anladım yahu, ciddi olduğunu düşünsem zaten ben de pisleşirim 👿 İşlem bitince foto istiyorum ama 🤭
- +1 yıl
Rica ederim bu arada 🙏
Soran+1 yılTamam atarım 😂
- +1 yıl
👀👀
+1 yılDeterjan ile at makineye yıkansın bir şey olmaz
00 YorumlaÇamaşır torbasına koyarak çamaşır makinesinde yıkayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBunun için boya var. Bu ayakkabılar için özel boya oluyor
00 Yorumla
+1 yılÖnce bi file ile makineye at yıkansın sonra ıslak mendil kolonya vs
00 Yorumla
+1 yılMakinaya at ben bütün ayakkabı çeşitleri makinaya atıyorum
00 Yorumla
+1 yılAseprox sür diş fırçası ile fırçala biraz beklet ve durula
00 YorumlaDüşük derecede makinaya at ama ⚠️⚠️⚠️⚠️ düşük derecede 40 derece uygundur
00 YorumlaCif süt ov beklesin makinaya kısa program salla tertemiz
00 Yorumla
+1 yılÇamaşır makinasına atanları duymuştum.. Çok sık atılması ayakkabıyı yıpratır zamanla ama temiz oluyormuş..
00 Yorumla
+1 yılBi leğene sıcak su dök sonra ne kadar deterjan varsa içine at (arap sabunu, çamaşır suyu vb.)
Biraz beklet çıkar sonra yağ çözücü kireç sökücü falan sık ve fırçala sonra tekrar sıcak suyun içine at sonra durula (denendi onaylandı)00 YorumlaValla ben her zman çamaşır makinasında yıkadım ama size tavsiye önce siz deterjanlı ılık su ile kese yapın banyoda sonra 30 derece de atın makinaya hiç bir şey olmaz denendi😅
00 YorumlaDış macununu ılık suda erit kardeşim sonra bir bulaşık süngeri ve fırça yardımı ile güzelce sürte sürte temizle ilk günkü gibi olucak
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSolo'nun temizlik havlusunu kullanabilirsin. Ben ayakkabılarımı onunla temizliyorum. Deterjan katkılı olduğu için çok iyi temizliyor.
00 Yorumla
+1 yılAt makinaya birazda ace oh mis
10 Yorumla
+1 yılAsperoks sık sil güzel temizliyor
13 Yorumla- +1 yıl
@andy5686 yok ben gerçekten siliyorum onla tertemiz oluyor
Çamaşır makinesine at
10 YorumlaAsperox sarı güç yoksa da cif ile sil sulandırıp.
10 Yorumla
+1 yılelinde yıkıyabilirsin ya da makinaya atabilrsn ben normal ayakkabılarımıda öyle yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılBen makineye atmıştım çıkarınca ayakkabı sapsarı olsu
00 Yorumla
+1 yılİp bağcıkllarını beyaz sabunla yıka ayakkabinin kirini çamurunu al makineye kat
00 YorumlaOrijinalse at makineye hiç bişey olmaz ben 3 kere attım sapasağlam
00 Yorumla
+1 yılKalıp sabunla bastıra bastıra yaparsan geçer ben öyle yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılLimon karbonat karıştırıyorum eski bi fiş fırcası ile ovanıyorum çok iyi geçiriyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya da bi köle bul ayakkabılarını diliyle temizlesin 😂😂
+1 yılNormal ayakkabı olsa silerdinde Converseyi ar makinaya yıkansın bir şey olmaz
00 YorumlaMakinaya at hiçbir sorun olmuyor, hep öyle yıkıyorum👌😇
00 Yorumla
+1 yılBence diş macunları temizle o bembeyaz yapıyor o kadar beyaz ki sütten bile beyaz
00 YorumlaMakineye at ve o lastik kısımları sararmaması icin vazelinle hafta da bir
00 YorumlaBu soruna özelden cevap verebilirim
03 Yorumla
Soran+1 yılSebep? Atom mu parçalayacağız?
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍
+1 yılHiç bitmeyen ıslak mendille tabisi 😏
01 Yorumla
Soran+1 yılSarartır 🥺
+1 yılTraş köpüğü ile sil.
02 Yorumla
Soran+1 yılJiletle yanlardan da toparlayım mı 🙄
- +1 yıl
Ciddiyim, iyi temizliyor.
Eskiden diş fırçası ile temizlerdik 😂
00 YorumlaHassas ayarda makine de yıkanabilir