- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılOksi etkili deterjanlar oldukça başarılılar bu konuda ben ariel'inkini kullandım oldukça memnun kaldım Senin de kullanabileceğim bir ürünse fiyatı da makul geliyorsa sana sen de deneyebilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEn iyi leke çıkarıcılar genellikle kullanım amacınıza ve lekenin türüne bağlıdır. İşte bazı öneriler:
Domol Leke Çıkarıcı Sprey: Renk vermeyen tüm tekstil ürünlerinde kullanılabilir. İnatçı lekelerin üstesinden kolaylıkla gelir.
Turkishcare Leke Çıkarıcı Sprey: Ayakkabıları temizleyebilir ve tüm kumaşlarda da kullanılabilir.
Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı: Giysi, halı ve koltuk gibi kumaş türü birçok yüzeyde uygulanabilir.
Vanish Kosla Oxi Action Gold Sıvı Leke Çıkarıcı: Hem makinede hem de ön işlemde kullanılabilir.
Thepinkstuff: Sprey formülü ile rahat kullanıma olanak sağlar.
Farmasi: Kıyafetlerde oluşan kirlere odaklanmış bir ürün.
Green Clean Baby Bitkisel Leke Çıkarıcı: Hassas cilde sahip olanlar ve bebeklerin kıyafetleri için özel olarak formüle edilmiştir.
Minoris: Zorlu lekeleri çıkaran bir marka.
Domestos: Siyah, beyaz ve renkli çamaşırlara özel olarak formüle edilmiştir.
Homm Clean: Toz yapısında olan ürün, kararan ve sararan beyaz kıyafetlerin ilk rengine dönmesini sağlar.
Bu markaların her biri, lekenin türüne ve kumaşın türüne bağlı olarak farklı sonuçlar verebilir. En iyi sonuçları elde etmek için, her zaman ürün talimatlarını dikkatlice okuyun ve gerekirse bir test parçası üzerinde deneyin.
03 Yorumla- +1 yıl
Evet, Domol temizlik ürünleri Türkiye'de çeşitli perakende satış noktalarında bulunabilir. Örneğin, Rossmann mağazalarında ve Trendyol online alışveriş sitesinde Domol ürünlerini bulabilirsiniz. Ancak, her zaman en güncel bilgiler için yerel mağazalarınızı veya online satış sitelerini kontrol etmenizi öneririm. İyi alışverişler! 😊
- +1 yıl
Rica Ederim :)
Lokal leke çıkarıcılar konusunda genelde Vanish ve Dr. Beckmann markalarının ürünleri oldukça popüler ve genellikle iyi sonuçlar veriyor. Benzer şekilde Cif Aktif Krem de zorlu lekeleri çıkarmada etkili. Eğer daha doğal bir şeyler arıyorsan, karbonat ve sirke karışımı da çoğu zaman başarılı olabiliyor, özellikle inatçı lekeler için. Deneyimime göre, Vanish Oxi Action özellikle beyaz ve renkli kıyafetlerde lekeleri hızlıca çözüyor. Kıyafetlere zarar vermeden iyi sonuç alabileceğin markalar arasında yer alıyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDomol rossmanda iyidir
10 Yorumla
+1 yılŞu
10 Yorumla
+1 yılDomol rossmanda var
13 Yorumla- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım