Islak mendil kullanan insan temizlik konusunda kolaya mı kaçar?

Islak mendil kullanan insan temizlik konusunda kolaya mı kaçar?

Islak mendil kullanan insanların üşengeç olduğunu söylemek doğru olmaz. Islak mendiller, hijyenik olmaları ve kullanım kolaylığı sağlamaları nedeniyle pek çok insanın tercih ettiği bir temizlik ürünüdür. Islak mendiller, pratik bir şekilde temizlik yapma imkanı sunduğu için tercih edilebilir.
Bir insanın ıslak mendil kullanması, onun üşengeç olduğu anlamına gelmez. Bu sadece kişisel tercihler ve ihtiyaçlarla ilgilidir. Kimi insanlar, hijyenik bir temizlik yapmak için ıslak mendilleri tercih ederken, bazıları ise farklı temizlik ürünlerini tercih edebilir. Her tercihin kendine göre avantajları ve pratik kullanım imkanları bulunmaktadır.
Ayrıca, modern yaşamın hızlı temposu, insanların zamanlarını daha efektif kullanmalarını gerektirebilir. Bu durumda, pratik temizlik ürünleri kullanmak, üşengeçlikle değil, zamanı verimli kullanma isteğiyle ilişkilendirilebilir. Islak mendiller, kullanıcılarına hızlı ve etkili bir temizlik imkanı sunarak bu ihtiyaca cevap verebili, ıslak mendil kullanmak, kişisel temizlik alışkanlıkları ve tercihleriyle ilgilidir. Bu tercihi yapan insanların üşengeç olduğunu söylemek yerine, pratik, hijyenik ve zamanı verimli kullanma isteğiyle ilişkilendirmek daha doğru olacaktır. Herkesin temizlik alışkanlıkları farklıdır ve her tercihin kendine göre geçerli sebepleri bulunmaktadır.
Evet çok fazla sebebi olabilir
Evet
Evet bu ben oluyorum :D ıslak mendille çözerim her şeyi.. bir de tasarrufluyum da mesela yüzümü silerim ıslak mendille. sonra ellerimi sonra da eşyalarımı
Bu ben de oluyorum :)
🌸🌸
Cevap
16Cevap
Z-ombi kuşağının tembel ve farkındalığı düşük bireyidir.
Eşim de temizlikte sıklıkla bunu kullanan tembel birisiydi.
Di derken dişi gelmiş zaman
Evde kullanmam , cebimde kalmışsa dürümcü mendili kullanırım 😂
Laflara bak
Hangi laflara 😂
Su ve sabun varken ıslak mendil kullanan insan, pis insandır.
Su gibi ne temizler
Hiç bir şey temizlemez.
Pratik diyelim.. her an su ve sabuna ulaşamıyoruz
Maalesef
Ayakkabısini soldigi mendille yüzünü silen erkek👀
Maalesef çok var onlardan
Evde mümkün olduğunca kullanmamaya çalışırım
Neden
Bez daha çok işimi görüyor 😅
Ya zamandan tasarruf bence
Onda var
Bi kaç ay banyo yapmasan bile ıslak mendil yetiyor. Sabun şampuan zaten zararlı
Her zaman kullanır ise alışkanlık falan derim.
Yok pratik olduğu icin
Su israfı olmasın diye kullanıyorum
Yok canım kim dedi onu
Herşeyde ise evet
Her zaman değil yahu
O zmn bişey olmaz :))
Yok pis insanlardır
Ön yargı mı bu
Neden üşengeç olsun ki
Pratik insandır
O yönü de var
pratiktir