İsterlerse yaparlar bence. Hatta çok daha iyisini bile yapabilirler. Fiziksel olarak güçlüler çünkü. Ya sizce?

İsterlerse yaparlar bence. Hatta çok daha iyisini bile yapabilirler. Fiziksel olarak güçlüler çünkü. Ya sizce?
Temizlik yaparlar ama kadınlar kadar iyi olmuyor çekirdekten yetişmesi lazım. Uzun bir süre yalnız kaldım kendimce temizlememe rağmen leşşş yok olmuyor ben beceremiyorum.
Bence daha iyisini yapar. En basiti git bir petrol istasyonuna saatlerce arabasını yıkayanları izle. Arabasını ince ince temizleyen bir kadın görmedim ben.
Cevap
25Cevap
Yapar neden yapmasın.. temizlik kadın işi mi sanki.. her insan zaten kendine saygısından bulunduğu çevreyi ve kendimi temiz tutmalı.
Hollandali erkekler falan ya da diger yabanci ulkedeki erkekler temeizligin yemegin, cocuk bakiminin sorumlulugu oldugunu yillardir biliyorlar ve yapiyorlar. Biz turkiyede her yil orucu neler bozar diye ayni seyleri konuştuğumuz gibi yil olacak 2024 hala erkekler temizlik, yemek yapar, cocuk bakar mi diye soruyoruz. Erkekler demeyelim ona turk erkekleri desek daha dogru. Bu ulkede kadin calissa da ev islerini hala kadin yapiyor. Turk erkekleri hala kendi sorumluluklarini kendi yapmayi cogunlukla ogrenmis degil. Bir tek ise gidip geliyorlar onda da cok yoruluyorlar. Kadin işe gidiyor, çocuklarla ilgileniyor, evi temizliyorzher gun is yorgunlugundan sonra karnimiz doysun diye yemek hazırlıyor, kadinin parasini da yiyor, turk erkekleri artik ekonomik yuk bende olmasin diye calisan kadin istiyor ama turk erkekleri daha cok yoruluyor. Isten sonra kosede oturup dinleniyorlar. Maddi yuku kadinla paylaşıp, kendileri kadinin yukuyle ilgilenmiyorlar pek fazla. Hollandali, kanadali, belcikali kadinlar falan hayati yasiyor, esiyle hayati paylasiyor, yanindaki erkege şunu yap bana destek olman lazim, bende calisiyorum diye dil dokmuyor adamlar zaten yapıyor. Turk kafinlari da ordan oraya yetiseyim derken helak oluyor, kendini unutuyor, yorgunluktan geberiyor, erken çöküyor, hastaliklar ortaya cikiyor, bu kadar yuke ve tempoya vucut nasil dayansin, surekli kosturma ve hizmet halinde turk kadini.
Cem benim idolüm, o temizlik yapsın ben de izleyeyim. Foşur foşur😅
😂
Evet, yapar. Kocam bir temizlik yapar, eline su dokemem. Hele o fosur fosur her yeri yıkayan kel adama hayranım ya
Son 2 yıldır evin temizlik işine elim değmiyor kardeşim yapıyor (erkek)
Johnny sins değil mi bu ya temizlik yapmıyor bu ben bu filmin sonunu biliyorum aman evlerden ırak olsun ☠️
Cem özkok
eli kolu yok mu neden yapamasın? yaşadığı yeri temiz tutmak kadar basit bir yaşamsal faaliyetten de aciz değillerdir herhalde
Şu görüntüdeki elemana acayip tilt oluyorum. Foşur Foşur Şov yapmaktan başka derdi yok.
Her erkek iyi temizlik yapamaz.
Temizlik denen şey hem küçümsenir ama aynı zamanda herkes tarafından da önemsenir. Kimse pis bir yerde bulunmak istemez mesela, tuhaf bi çelişki 🙄
İstisnalar var. Neydi o çocuğun adı ya temizlik hastalığı olan 🤔
Kadir ezildi mi
Ben gayetde güzel yapıyorum. Tek sevmediğim kısmı mutfak bölümü :)
Her ne kadar yapsam da kadın dokunuş çok daha farklı.
Yaparlar ama tembel davranıyorlar. İnanıyorum temizlik de yaparsınız. 😃
Ben iyi çok yapıyorum titiz insanım toplumda ayıp olarak görünüyor
Erkekler her konuda daha iyidir kadınlardan yeter ki yapmak istesinler
Bunu sormak bile manasız bence. Tabi ki yapabilirler.
Potansiyelde yapabilirler ama erkekliklerine yedirmezler.
Erkeklik ile ne alakası var ki?
Aslında öyle bir alakası var ki. Ataerkil kafada olan bir erkek asla temizlik eğiliminde bulunmaz.
Ataerkil düzeni benimsemiş erkekler benim gözümde erkek değil zaten.
Henüz Homosapien seviyesine ulaşamamışlar bence.
Bence de, ben neler gördüm neler. Daha kendi s*çtığını temizlemeyi beceremeyen erkek müsveddeleri var. Kişişel temizliği saymıyorum bile.
Canları istesin alasını yaparlar. Fiziksel olarak güclüler
ev işlerinin çoğu fiziksel güç gerektiriyor o yüzden erkekler yapmalı 🥰
erkekler de bizim kadar temizlik yapmayı bilmeli. ama maalesef öyle yetişmiyorlar bizim ülkede
Benim eski sevgilim benden daha temizdi evini temiz tutmaya özen gösteriyordu
Kadir ezildi yapıyor 🤩
Tabiiki, neden olmasın
Temiz erkekler vardır..
Daha iyisini de yapabilir.
yapabilir tabikide.. cinsiyetle alakası yok
Bir kuzenim kadın evini pok götürüyor ben ondan daha temizim resmen
Aklıma cem abi geldi ldkdkf
Kadınların hepsi iyi temizlik mi yapıyor 😂😂
Daha iyi de yaparlar da yapmak istemeleri laizm
Erkekleri kadınlaştırmayalım lütfen :D
Kadınlık ile alakası yok. Temizlik temel bir beceri. Her insan yaşam alanını temiz tutabilmeli. Temizlik imandan gelir. İman ise kadın-erkek ayırt etmez.
@LimonluPastanınHüznü Şaka yapıyordum
Yapabilir sadece pratikleri yok.
Bunun örnekleri var mesela, Kadir Ezildi😅
Yaparlar tabi özellikle ağır işlerde
Onlar daha iyisini yapar da işlerine gelmiyor.
Yapabildiği kadar yapar
Yapılabilir ama ben yapamam 😅
öyle bir yapar ki anlatsam aklın çıkar :)
Yapar tabi
Sadece istek olması lazım o kadar
soruda neden jony sins var
Cem özkök
Gel temizliği bende gör
erkek istesin herzaman daha iyisini yapar :D
ilgisi olan evet yapabilir
İsteseler yaparlar
İstese yapar ki
Yapamazlar
Yapar
Yapabilir
Ben yaparrm iyi olur miss gibi koku
Ben yaparım
Kesinlikle yapıyor
Evet
Sanmam
Yapabilir
Yapar tabi ki
Kesinlikle hayır
Sebep? 😂
Teklifle ne alakası var? Ah doğru size göre erkekler temizlik yapmazdı, değil mi? Merak etme canım, bu ataerkil düzen bozulup normalleşirse erkeklerin temizlik teklifi de normal kabul edilir, böyle uç noktalarda düşünmene gerek yok yazık kafana bu paranoyaklık. Ayrıca soruda tekliften bahsetmemiş. Xper kasarken biraz daha çaba sarf et, olur mu?
Önyargı mı? Elbette, durduk yere bunları sıralasaydım size hak verebilirdim ama yanlış bir soruya yaptığınız yoruma, yanlış bir tepki ile karşılaşabilirsiniz. Biraz daha dikkatli olun. Kusura bakmayın ❤
Sorun değil, ben de fazla fevri davrandım. Kendinize iyi bakın, iyi akşamlar.
Evet yapan vardır
evet
Hayır
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?