Ev temizliği neden sevilmez?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Ev temizliği neden sevilmez?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kendi evin değilse, aile eviyse bazen yapsan da adın yapmıyor gibi oluyor. Görmüyorlar. Yapsak da yaranamıyoruz gibi oluyor. Cidden bu yaz değil, ondan önceki yaz evi bal dök yala yapıyordum. Bizimkiler köydeydi. Çamaşırlarını da yıkayıp ütüledim. Sonra kışın yurt dışından ağabeyim geldi. Hanımı da yaptı burada ev işi. Hiç hakkını yiyemem. Bir gün teyzem, dayım vs. kahvaltıya geldi. Mutfaktaki bulaşıkları görmen lazım. Yengem, yabancı ve o diyeni "restorant restorant" gibi bulaşık çıktı. O "Sigara içeyim ve birlikte hallederiz." dedi. Ben o içerken hallettim. Belim ağrıdı resmen. O derece bulaşık çıktı. Sonradan teyzem mutfağa geldi ve tam dediği şeyi hatırlamıyorum ama bana "beceriksiz" dedi. Annem de hiçbir şey demedi. Ben de "Teşekkür ederim iltifat için." dedim. Sonra da bir daha eskisi kadar yapmadım. Geçen sene işe başladı, annem. Sadece bulaşığı yıkıyorum. Gerisini işime gelirse yapıyorum. Yapsın izin gününde. Ben, sadece odamı temizler gerisine karışmam.
Eee yaptığın zaman gözleri görmedi şimdi yapmanın hiç anlami yok
Kesinlikle
Kim demiş sevilmez valla ben çok seviyorum kulaklığı takar müzik eşliğinde temizlik yapıyorum çok ta güzel oluyor
Süpersin sen
Rica ederim
Ben temizim ve temizdir kaldığım yer gadası
Süper ne güzel
Teşekkür ederim gadası 🙂
Ben teşekkür ederim
Rica ederim gadası 🙂
Eic için Teşekkür ederim gadası 🙂
Ne demek
🙂🙂
Cevap
6Cevap
Ev temizliği yapmak zor ve sıkıcıdır çünkü
Aynen
Yorulmasam yalnız başıma da yaparım bir günde. Evin işi gerçekten zor yaptıkca çoğalıyor sanki, bitmiyor.
Hiç bitmez
Ben seviyorum gayette zevkli, kadınlar laf olsun diye söyleniyor valla sırf ilgi çekmek için
Yani
Temizlik yapınca çok güzel de insan üşeniyor
Ah o üşengeç olma durumu yok mu
Uğraştırıcı çünkü
Ne yalan söyleyeyim ben üşeniyorum bazen kgjk
Kim olsa öyle yapar
Çünkü çok nankör. Sürekillik istiyor. Bıktırıyor. Hele ki küçük çocuklar varsa eyvah eyvah🙄
O zaman iş sıkıntı
Benim evimi başkası temizlediği için bu soruyu pas geçiyorum 🙂
Güzelmiş
Dizi, film seyretmek varken niçin temizlik yapılsın ki..
Sürekli yapılıp hic son bulmadığı için
Hergün yapıldığı içindir
Yorucu ve uğraştırıcı bir iş..
maalesef
Bazı şeyleri sevmesekte yapmak zorundayız.
Aynen
Sevimsiz iş heralde
Öyle galiba
Az eşya varsa sevilir
Kim sevmez ki
işine karışan biri varsa sevilmez,
Aynen 🙃
Çok eşya varsa sevmem
Az eşyalı ev zor bu hayatta
Valla ben sevmiyirum kim ugrascak
Yardımcı tutmak en iyisi
Yoruluyorum