Ev temizliği yapmanın saati olur mu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Ev temizliği yapmanın saati olur mu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
zaten apartmanda isen gece çamaşır makinesi çslıştıramazsın süpürge açamazsın ama benim yaşadığım ev müstakil olduğu için gecenin üçünde bile temizlik yapabilirim
Müstakil ev bu yüzden çok rahat
tabii ki
Evin temizliği yapmanın belirli bir saati olması gerektiğine dair katı bir kural yoktur. Ev temizliği yapmak için en iyi zaman, kişisel tercihlere, yaşam tarzına ve günlük rutine bağlı olarak değişebilir. Bazı insanlar sabahları enerjik oldukları için temizlik yapmayı tercih ederken, diğerleri günün ilerleyen saatlerinde işten döndükten sonra temizlik yapmayı daha uygun bulabilirler.
Ev temizliği yapmanın en önemli noktası, kişinin kendisini rahat hissettiği ve en verimli olduğu zamanda bu işleri yapmasıdır. Kimi insanlar için hafta sonları ev temizliği yapmak daha uygun olabilirken, diğerleri için hafta içi akşamları bu işleri halletmek daha kolay olabilir. Evin temizlenmesi için belirli bir saatin olması gerekmez; önemli olan işleri zamanında ve düzenli olarak halletmektir.
Bununla birlikte, evde yaşayan diğer kişilerle uyum içinde olmayı ve onların da rahat etmelerini sağlamayı unutmamak önemlidir. Eğer ev arkadaşları veya aile üyeleri varsa, temizlik saatlerini onlarla paylaşarak ortak bir anlaşma sağlamak faydalı olabilir.
Sonuç olarak, ev temizliği yapmanın belirli bir saati olması zorunlu değildir. Herkesin kendine göre bir zamanlama ve tercihleri vardır. En önemli şey, temizliği yapmanın yanı sıra günlük hayatın getirdiği diğer sorumlulukları da dengelemektir.
Detay için teşekkür ederim
Rica ediyorum
Teşekkür ederim kardeşim
Ne demek
Olur. Sabahın köründe yapılmaz misal, gecenin bir vakti yapılmaz.. İşten gelen oluyor, işe- okula gidecek oluyor. Ben rahatsız edilmek istemem bu seslerle ve başkasını da rahatsız etmek istemem.
Desene günün her saatinde olmuyor
Cevap
10Cevap
Bence olmaz.. her zaman temizlik yapılabilir bence.. ama gece yapmamak iyidir.. insanları rahatsız etmemek için
Yani sorumsuz insanlar gibi gece yarısı süpürge tutmamak gerek
Saati olmaz canım kaçta isterse o saatte yaparım ama gece gürültüsüz işler yapmak lazım tabi rahatsız etmemek için.
Yani millet sonra kapıya gelmesin
Apartmandaysan vs. başkaları rahatsız olabilie gece vakti. Ama müstakilse bence saati yok evin durumuna bağlı 🤭
O zaman güzel olur
Özellikle apartmanda yaşayanlar mümkünse gece yapmasın istediği her saatte yapabilir onun dışında
Süpürge sesini duymak gece yarısı sıkıntı
Kesinlikle gada bey sjjd
🙃
Bence olur. Sabahtan halledip bitirceksin. Bide akşamdan net bulaşıkları yıkamış olmak lazım insan sabah görünce mutlu oluyor mkdjd
O zaman erkenden yapmak iyidir
Akşamları yapmam. Başka zamanlarda olur djgj
Gündüz yaparsın
Evde iki oğlun varsa saati olmuyor maalesef, ev bildiğin savaş alanı😂
Aboo onların canı sağolsun
Eyvallah 👍
Gürültülü işler komşuları rahatsız eder , ama ufak şeyler olur yani.
Yerleri silmek olabilir
olur bence.. akşam saat geç olduysa insanlar rahatsız olabilir
Aynen sorun olabilir
Akşam geç ve Sabah erken saatte gürültü yapmamak şartıyla sorun olmaz
Doğru bu saatler dışında olur
Ay olmuyor gadasi 7-24 temizlik yapıyorum ve bitmiyor
Çocuk var mı evde
Yani
Olmaz. Ben sabahın köründe de yapabilirim, gecenin bir yarısında da. Yeter ki enerjim yerinde olsun.
Gece yarısı ses olmaz mı
Müstakil evimiz 😄
Hadi yine iyisin
Sabahın ve akşamın ilerleyen saatlerinde olmasın yeter 😊
Aynen o saatler riskli
Ayt komşuya göre 13 ile 17 arasında yapabilirmişim. Saat belirtmesi büyük lütuf😏
Allah alla kimmiş o bana saat söyleyecek
Ruh hastası bir zat-ı mahlukat
Gündüz saatleri daha uygun sessiz süpürgeniz yoksa gecenin 12 sinde de yapılmaz:)
Aynen öğlen başlamak gerek
Bizim üst komşu gece 12-1 gibi yapıyor tilt oluyorum
Arayacaksın polisi evde alem var diye görecekler o zaman o saatte ses yapmanın sonunu
Asla olmaz. Ben genelde akşam yaparim. Akşam daha motive oluyorum. Bir de dışarda işlerim olunca anca akşama kalıyor.
Yani akşam saatlerinde de oluyor
Olur tabi
Olmaz geçen yaptım akşam üstü
Müstakil senin ev nasılsa
Evet
Evet gece yapilmaz
Aynen
Süpürge makinesi sessiz çalışıyorsa olmaz.
Gerçi şimdiki makineler ultra sessiz
Gece saat 02.00 de yapmışlığım var saati yok bence
Ses olmadı mı hiç
Süpürge fazla ses çıkarmıyor
komşuları rahatsız etmediği sürece olmaz
Evet ona dikkat etmeli
Temizlik sabahları yapılmalı bence
En güzel saatler
olamaz apartman gibi yerlerde oturuluyorsa akşam temizlik yapamazsınız bu yasaktır olur diyenler neyin kafasını yaşıyor?
Keyfim ve kâhyası ne zaman isterse
Ne zaman istiyorlar genelde
Güzel
Her an yapabilirm
Çok iyi
Yok.
🙃
Olmaz djdj
Aynen
Bence olmaz
Sen hangi saatlerde seversin
Hiç fark etmez şu anda bile bir iş çıka bilir temizlik işi o yüzden satı yoktur yani ev temizliği yapmaya
sabah saatleri
En güzel saatler
Hayır olmaz..
Anladım
gece olmaz ya
Aynen sıkıntı
Olmaz
Sen hangi saatlerde yaparsın
Ben yapmam yaptırırım 👍🏻
Bak sen
Gece yapılmamalı
Aynen 🙃