Yüzey temizleme mendilleri temizlikte çok pratiklik, sizce de öyle mi? Masa, sehpa, pc gibi şipşak anında toz toplayan eşyaları şipşak temizliyorum. Siz kullanıyor musunuz, memnun musunuz?

Yüzey temizleme mendilleri temizlikte çok pratiklik, sizce de öyle mi? Masa, sehpa, pc gibi şipşak anında toz toplayan eşyaları şipşak temizliyorum. Siz kullanıyor musunuz, memnun musunuz?

Evet, yüzey temizleme mendilleri pratik bir temizleme seçeneğidir. Mendiller, kolayca kullanılabilir ve hızlı bir şekilde yüzeyleri temizler. Özellikle seyahatlerde veya dışarıda hijyenik bir temizlik sağlamak için uygun bir seçenektir. Bununla birlikte, mendillerin etkinliği, cilt üzerindeki temizlik maddesi ve dezenfektan içeriği, mendillerin kalitesi ve temizliğin türüne bağlı olarak farklılık gösterebilir.
Cevap
10Cevap
Evet pratik olduğunu düşünüyorum
Gereksiz buldum. Normal ıslak mendilleri de aynı işi görüyor o kadar ödemeye gerek yok
Ben sleppyden çok daha memnun kaldım açıkcası solodan çok hoşlanmadım..
Eh arada iyi oluyor ama solo güzel diğerleri ciks
Genel temizlik sonrası, günlük aktivitelerde sorun yok
Kendi evimde kullanmıyorum ama annemleri görmeye geldim şimdi baktım onlar kullanıyor burada ben olsam açıkçası sadece hemen acil bi şey olursa kullanırım ama normalde kovamla bezim her zaman hazır ya 😁
Her zaman elimin altında vardır.
#Solo
Foşur foşur silmek için çok pratik. Banyoya bi giriyorum mermerleri foşur foşur yıkamak yerine foşur foşur siliyorum
Ben ilk defa görüyorum yüzey temizleme mendillerini hangi markette satılıyor? ne için kullanılır
Malum olayı yapmaya gittiğimde malum yere malum iş bittikten sonra benim malumu’mu onla temizlemişti malum kişi
Güzel bence
Ay kız cidden öyle mi
pratik evde iyi oluyo :)
Ofis araba gifi yerlede pratik
Günlük temizlikte rahatlık
Aşırı pratik
Güzel bir ürün cilde zarar vermez
Bence de çok pratik
Evet
Kesinlikle 😇
Harika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?