Kova şeklinde plastik ambalajlı ıslak mendiller daha mı geç kurur?

Kova şeklinde plastik ambalajlı ıslak mendiller daha mı geç kurur?

Ağzını kapalı tutugun sürece uzun vadede kullanırsın bunu en çok ta bebek ve çocuk sahibi olanlar daha çok tercih ediyor zaten çünkü kullanımı daha kolaydır tek tek çıktığı için de israf olmaz makyaj temizlemede de gayet uygun olur
Bana da daha cazip geliyor. Makyaj malzemesi için uygun olanı bulursam alacağım
Heryerde var canım bunlar marketlerde vss
Makyaj için olanları hep 10 15 li, mini ambalajlı. Kutu bulamadım :(
Onu ancak Gratis te filan bulursun gülüm bir oraya bak istersen 🌺🙋
Islak mendillerin kuruma süresi, bir dizi faktöre bağlıdır. Bunlar arasında mendillerin bulunduğu ortamın nem seviyesi, hava sıcaklığı, hava akışı ve mendillerin paketlenme şekli bulunur.
Kova şeklindeki ıslak mendil paketleri genellikle daha sıkı bir şekilde kapatılır ve bu da ıslak mendillerin daha uzun süre nemli kalmasını sağlar. Bu, mendillerin hava ile temasını sınırlar ve buharlaşmayı azaltır. Bu nedenle, kova şeklindeki ıslak mendil paketlerinin, düz paketlere kıyasla mendilleri daha uzun süre nemli tutma olasılığı daha yüksektir.
Ancak, bu genel bir kural değildir ve belirli bir ürünün kuruma süresi, üreticinin paketleme tekniklerine ve kullanılan malzemelere bağlı olacaktır. Her zaman ürün talimatlarını takip etmek ve ıslak mendil paketlerini sıkıca kapalı tutmak en iyisidir. Bu, mendillerin nemini korumaya ve kurumayı önlemeye yardımcı olacaktır.
Bana da öyle geliyor
Yaz aylarında çok güzel oluyor ter için
Yazın duş şart
Kesinlikle katılıyorum hatta biz Alanya'da kaldığımız dönemde bayağı bir bizi artık sıkılmıştık böyle yıkanmaktan
Cevap
4Cevap
Daha geç sanırım
Bana da öyle geliyor
Eskiden en çok onlar vardı. Evet bence daha geç kuruyorlar.
Evet dayanıklı
Agzi acik kalmamali aksi halde o da kuruyacaktır.
Plastik kapak dayanıklı oluyor genelde
kapağı adam gibi kapanırsa evet
Kapak kalın olmalı
Küçük boy alın çabulk b, itsdin uzun sire kalanla rkurur
plastik kabın koruyuculuğu biraz daha fazla olur
daha geç kurur sanırım
Öyle miymiş?
Sence
Bilsem sorar mıydım? Kova şeklinde olan bizim evde hiç kullanılmadı.
Daha dayanıklı malzeme sonuçta
Diğeri de kurumuyor ki. Yani kova olanı hiç bilmiyorum ama dışarıda bekletmediğin, ağzını açık bırakmamış olduğun sürece her türlü ıslaklık oluyor o mendilde.
evet bence mantıken oyle
Bence de
bilmiyorum
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?