Ben ne zaman düğüne gitsem , hep kiyafetime yemek lekesi düşer, evden çıkıp kaliteli bir restorana gidiyorum hep hep hep kiyafetime o leke yapışır. Yeni aldığım bir elbise vardı üzeri sarı mor her türlü renk olmuş , ne kadar yıkasamda gitmiyor, şimdide soğudu hava bizim taraflarda yaz kiyafetlerini kaldırdık , bazılarında leke vardı hepsi yıkanmamıştı , o leke çıkarmı? Yoksa uzun süre kalınca çıkmıyormu? Fark edermi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Önce elinle lekeyi yıka yok et ardından makinesinin yüksek ısıya at öyle yıka. Lekeler için 60 derecede yıkayabilirsin çıkması için
Sıcak ayarlarda yıkayın
Yemek lekesi olan kiyagetini makinaya atmadan once bolgeye bulasik deterjani dokup citileyip makinaya atmalisin. Elinde yikamadan makinaya atilirsa mumkun degil cikmiyor.
Yikadiysan ve leke cikmadiysa o leke artik kalmistir.
Yıkamaya atmadan önce biraz deterjan döküp yumuşat istersen sonrasında makinaya at gitsin çıkar her türlü
Bak şimdi sarı bir ilaç var ama markasını bilmiyorum gerçekten çok iyi söküyor her türlü lekeyi onu uyguladıkları sonra düz sabunla biraz çitile sonra makineye at ilk aldığından daha güzel olacak.
Leke üzerine asprex sıkıp at makinaya
Leke döküldü mu biraz tuz dok kolay çıkar
Zor çıkar