Değerli KScanlardan, uygun fiyatlı bitkisel temizlik ürünleri önerisi bekliyorum. Kullanıp memnun kaldığınız ürünleri yazarsanız memnun olurum. Kimyasal alerjim olduğu için bitkisel olması çok önemli. Bir çok arkadaşlar by fakir'in bitkisel temizlik ürünlerini önerdiler ama sizlerinde görüşlerini almak istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Veganlığın verdiği gururla Life By Fakir sonuna kadar...
Veganlığımın üzerinden 2 yıl geçti ben son 1,5 yılda tanışlabildim hz Life By Fakir ile. Geç oldu ama güç olmadı sağolsunlar deli gibi zam yapmadılar. Kullandığım gerçekten en temiz içerikli ürün bir çok ürün vegan olsa dahi kimyasallarla dolu olabiliyordu. Ancak bu ürün hem temiz içerikli hem merdiven altı evden eve gezilip satılan bilmem ne home ürünleri gibi değil.
Ayrıca bebek yumuşatıcısını kendim için kullanmam şaka mı?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Abi 1 yıldır kullanıyorum gayet güzel. Bir kere kimyasala tonla para vermek insanın hem sağlığına hem kendisine zarar. Kesinlikle yumuşatıcının kıyafet dokusu hem de kokusu on numara beş yıldız. Temiz içerik olayı da cabası. Bu arada malum markaya 300-500 vermeye asla gerek yok tertemiz içerikli bulaşık makinesi tableti var alın aldırın.
00 Yorumla
- 1 yıl
Temizlik ürünü deyip geçmeyin piyasada o kadar çevreye ve insan sağlığına zarar veren ürün var ki anlatamam. O yüzden uzun zamandır kullandığım ve sizlere de tavsiye edeceğim marka by fakir. Bitkisel yumuşatıcı, çamaşır deterjanı ve bulaşık tableti gibi bir çok ürünleri var.
00 Yorumla
- 1 yıl
Life'ı kullandım kullanalı temiz içerikli içeriğin ne olduğunu öğrendim. Harika bi ürün bulaşık makinesi tableti hem güzel güzel temizliyor hem de kötü kokmuyor. fiyatı da iyi özellikle Filede ara ara indirime giriyor. Bu arada yumuşatıcı kokusu ile siiz 2000'li yılların huzuruna götürebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
- 1 yıl
Yalan yok ben baya beğendim sadece bebek ürünlerindeki granül sabunundan memnun kalmadım. Malum ben anneyim anne ! Her şey kusursuz olmalı...
Şaka bir yana bebeğim olduğu için özellikle benimle dahil temas ettiği için kimyasala olabildiğince az yöneliyorum. Temiz içeriği güzel kokusu derken Life By Fakire ait tüm ürünleri kullandım hepsinden memnunum ama bence stoklayın beybisilerrr...
00 Yorumla Islak mendil ve şampuan gayer yeterli temizlik ürünleri 😅
00 YorumlaBitkisel olmasının yanında diğer marka ürünlere göre oldukça uygun fiyatlı. Diğerleri hem pahalı hemde içeriğini bilmediğimiz ürünler. O yüzden ekonomik olması ve yerli marka olmasından dolayı by fakir'in ürünlerini tercih ediyorum bu ara.
00 YorumlaBulaşık makinesi deterjanları çok iyi sonuçta yemek yediğimiz içtiğimiz bardakları yıkıyoruz bitkisel olması çok iyi. Birkaç aydır kullanıyorum çok memnunum. Sizlerede tavsiye ederim.
00 Yorumla- 1 yıl
Son zamanlarda bende bitkisel ürünlerden yanayım, bu zamana kadar içeriğini bilmediğimiz bir çok yabancı markayı denedik birazda yerli markalardan devam edelim.
00 Yorumla - 1 yıl
Bu zamana kadar boşuna finish vs kullanmışız. Geçenlerde bir arkadaşın tavsiyesiyle bulaşık deterjanını denedi hanım çok memnun kaldı kaliteyi bozmadıkları sürece buradan devam ederiz.
00 Yorumla - 1 yıl
Envey in ürünleri
00 Yorumla - 1 yıl
netten bak
00 Yorumla Google
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi