Alışveriş & Hediyeler Bir evde yaşayan herkes dönüşümlü olarak temizlikten sorumlu olmalı mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Bir evde yaşayan herkes sırayla temizlik yapmak zorunda mı? Bir evde yaşayan herkes dönüşümlü olarak temizlikten sorumlu olmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet tabi ki de yani ortak olmalı kesinlikle.. ki eşim olsa ona her zaman yardım ederdim zaten 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl En güzeli
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl herkes yattıgı yeri yedigini ictigini temizlesin camasırlarını oraya buraya atmasın 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ortak alanlar peki Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl adı ustunde ortak yapılmalı oralar da Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Genelde ortak alan kalıyor Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl cidden bi zahmet yapsalar ellerine yapismaz sonuçta ortak alan ama evdeki kadin sahisa kakalamayi seviyorlar 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 488 cevap paylaştı. İyi olur temizliğin zorluğunu görür dikkatli davranır kirletmez 1 0 Yorumla
MasterASENA Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Evet bence sorumlu olmalı sonuçta hepimiz aynı evde yaşıyoruz 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bence de Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Hep tek başıma dönüşümlü yapıyorum 🥹 1 8 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kıyamam diyesim geldi Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ama demedin bu daha iyi 😂 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Peki demeyim 😬 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eşek gibi yapacaksın desen inan daha samimi olur 😂 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kibarlık bizim tarzımız Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tamam kabayım kabul ediyorum guzelbahtlı 😂 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yok tam tersini düşünüyorum ben oysa Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kibar degılım bak onda anlaşalım 🤔 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl olmaz , bunu dayatması da hoş olmaz 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Elbette Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yalnız yaşayan benim gibi kişilerin günahı ne? 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Doğru :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl tabiki hayir 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kim yapmalı Cevap sahibi +1 yıl ev temiz olsunda kim yaparsa yapsin
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. Mecburen ya 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. olmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet tabi ki de yani ortak olmalı kesinlikle.. ki eşim olsa ona her zaman yardım ederdim zaten
En güzeli
herkes yattıgı yeri yedigini ictigini temizlesin camasırlarını oraya buraya atmasın
Ortak alanlar peki
adı ustunde ortak yapılmalı oralar da
Genelde ortak alan kalıyor
cidden bi zahmet yapsalar ellerine yapismaz sonuçta ortak alan ama evdeki kadin sahisa kakalamayi seviyorlar
İyi olur temizliğin zorluğunu görür dikkatli davranır kirletmez
Evet bence sorumlu olmalı sonuçta hepimiz aynı evde yaşıyoruz
Bence de
Hep tek başıma dönüşümlü yapıyorum 🥹
Kıyamam diyesim geldi
Ama demedin bu daha iyi 😂
Peki demeyim 😬
Eşek gibi yapacaksın desen inan daha samimi olur 😂
Kibarlık bizim tarzımız
Tamam kabayım kabul ediyorum guzelbahtlı 😂
Yok tam tersini düşünüyorum ben oysa
Kibar degılım bak onda anlaşalım 🤔
olmaz , bunu dayatması da hoş olmaz
Elbette
Yalnız yaşayan benim gibi kişilerin günahı ne?
Doğru :)
Bence evet sorumlu olmalıdır.
Birlikte yapılırsa çabuk biter
tabiki hayir
Kim yapmalı
ev temiz olsunda kim yaparsa yapsin
Birlikte yapmayi deneseniz daha guzel olur
Evet
Mecburen ya
Temizlik kadının işi
olmalı