Merhaba daha 1 kere bile kullanmadığım Bershka çantam bu hale geldi dolabın içindeydi ben kot rengi olduğunu düşünüyorum kolonya aseton denedim çıkmadı nasıl çıkarta bilirim?

Merhaba daha 1 kere bile kullanmadığım Bershka çantam bu hale geldi dolabın içindeydi ben kot rengi olduğunu düşünüyorum kolonya aseton denedim çıkmadı nasıl çıkarta bilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benimde çantalarımda var ama hiçbir şekilde çıkartamadım 😢
Makineye at yumuşatici kısmına domestos köy bembeyaz olark çıkar leke falan da kalmz. Bn öyle uaptm denendi yani
Güneşe koy biber salçası lekesi asla hiç bir deterjan çıkarmaz güneş cikariyoe
bu biber salçası lekesi değil ki Kot pantolonumdan geçtiğini düşünüyorum
Güneş renklileri beyazlatr etkileyebilir ben eşimin tisortune sır asprin genel temizlik sıvısı döküp güneşe koydum dün bugun leke yok
Çamaşır suyu falan dene olmadı deri boyası oluyor alıp boya
Boyanması gerekebilir.
katman katman mı olur boyanırsa
Sanmıyorum deri ceketleri de boyuyorlar gerekirse başka yöntem de vardır veya iyi işçilik yaparlar.
@blackk19 Sirke-süt karışımı ile silmek bu yöntemlerden biridir. Bir başka çözüm olarak ise derideki izi silgiyle silmeyi deneyebilirsiniz.
Daha riskli bir çözüm olarak kolonya/alkol/aseton gibi çözücü sıvılar kullanılabilir ancak bunlar deri yüzeyine zarar verecektir. Deri cildindeki boyayı kaldırabilir, rengini ağartabilirsiniz. sonrasında uygun bir boya ve cila ile bu farkı kapatmanız gerekir. Ne yaptığınızdan emin değilseniz bu yöntemi tavsiye etmeyiz.