Alışveriş & Hediyeler Temizlik yapmak sizi bunaltıyor mu? xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Beni aksine ferahlatıyor diyebilirim. Siz ne düşünüyorsunuz? Temizlik yapmak sizi bunaltıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bunaltır evet 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır terapi gibi geliyor. Sadece misafir gittikten sonra yaptığım temizlik bir tık sinirlendiriyor beni 😬 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı. Yapma fikri bunaltıyor.. yapınca rahatlıyorum... yapmazsam sirtimda yük oluyor 1 0 Yorumla
morpinee Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl bunaltmıyor aksine çok daha mutlu oluyorum temizlikten sonra 0 0 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Boş düşünmemi engelliyor yani hiç yoktan iyi hele müzik açıp yapmak mis 0 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bazen evet bazen kafamı boşaltan en mük aktivite oluyor 0 0 Yorumla
CooLGuʎ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Merhabalar...Hava sıcak ama temiz ve düzenli olmak gerekiyor temizlik şart 0 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Ay kesinlikle evet ya pfff temizlik yapmayı seven eş versin Rabbim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arada yapmayı seviyorum hergun hergun yapınca bunalıma giriyorum 😁 0 0 Yorumla
Aramızdan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Aslında o anki moduma göre degisiyor ama genelde temizledigim bir yerin başka biri tarafından kirletilmesi beni çok bunaltiyor 0 0 Yorumla
asHy_89 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl temizlik videosu izleyip gaza geliyorum o zaman biraz daha keyifli oluyor sanki yapması 0 0 Yorumla
isimsizcano Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Canımı çekiyor iliklerim kuruyo ölüm gibi bişey ama kimse ölmuyo 0 0 Yorumla
hophobbahobbahop Takip Et Xper 4 Yaş: 70 +1 yıl Çok rahatsız olursam el atarim yoksa birakin dağınık kalsın modu dewam 0 0 Yorumla
youblowmymind Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Yorucu bir iş bu yüzden kadın tutuyorum. 0 1 Yorumla DarKDayS__0034 +1 yıl Yardımcı tutuyorum deseydin daha şık olurdu..😊 Yorumla
hastagSUSAMAM Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl yok yapmam ilerde de hizmetçi tutarım bu iş için 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bunaltır evet
Hayır terapi gibi geliyor. Sadece misafir gittikten sonra yaptığım temizlik bir tık sinirlendiriyor beni 😬
Yapma fikri bunaltıyor.. yapınca rahatlıyorum... yapmazsam sirtimda yük oluyor
bunaltmıyor aksine çok daha mutlu oluyorum temizlikten sonra
Boş düşünmemi engelliyor yani hiç yoktan iyi hele müzik açıp yapmak mis
Bazen evet bazen kafamı boşaltan en mük aktivite oluyor
Merhabalar...
Hava sıcak ama temiz ve düzenli olmak gerekiyor temizlik şart
Ay kesinlikle evet ya pfff temizlik yapmayı seven eş versin Rabbim
Arada yapmayı seviyorum hergun hergun yapınca bunalıma giriyorum 😁
Yaşın biraz daha büyük olsa evlenirdim seninle 😎😎
Şu anda yapıyorum ve ferahlamıyorum nedendir acaba)
Aslında o anki moduma göre degisiyor ama genelde temizledigim bir yerin başka biri tarafından kirletilmesi beni çok bunaltiyor
temizlik videosu izleyip gaza geliyorum o zaman biraz daha keyifli oluyor sanki yapması
Canımı çekiyor iliklerim kuruyo ölüm gibi bişey ama kimse ölmuyo
Çok rahatsız olursam el atarim yoksa birakin dağınık kalsın modu dewam
yoruyor ama huzur veriyor
En sevdiğim aktivite 😝
Yoo hayır çok seviyorum
Hayır strese güzel gidiyor arada
En sevdiğim işlerden biridir temizlik
Yorucu bir iş bu yüzden kadın tutuyorum.
Yardımcı tutuyorum deseydin daha şık olurdu..😊
Yoo aksine çok keyifli oluyor :)
yok yapmam ilerde de hizmetçi tutarım bu iş için
hiç bunalmam temizlik yapmaktan
Annem bana temizlik işi yıkıp duruyor maalesef
Hayır seviyorum
hayır
Süpürmek zor geliyor sadece
Bazen evet.
Seve seve yaparım
Terapi gibi
Hiç yapmadım