Alışveriş & Hediyeler Temiz ve düzenli misin yoksa dağınık ve kirli mi? xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Temiz ve düzenli biriyim. Zaman zaman dağınık da olabiliyorum, ya sen? Temiz ve düzenli misin yoksa dağınık ve kirli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben teniz ve düzenliyim her zaman.. çünkü temiz olmak güzeldir. 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Düzenli temiz biriyimdir ama moduma göre değişir o gün üzgünsek stresten hiçbir şey elleme sürmem sürsem de güzel yapmam modum nasılsa ben de öyleyim 1 2 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Syres olunca hicbir sey yapasim gelmiyor yenek bile yiyemiyorum ben Yorumla Yokgibihersey +1 yıl Aynn bende Yorumla
Suskunnn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Normalde temiz ve düzenliyim ama acelem olduğunda canım sıkkın olduğunda biraz ortalık darmaduman olabiliyor 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kendi odamı temiz tutuyorum evi bana bıraksalar hala nice olurdu diye düşünüyorum shshs 0 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Olabilir dnhx Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dün akşamdan beri düzenliyim odamı yeni topladım ahsjs 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Temiz ve düzenli zaman zaman bende dağınık olabiliyorum 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl aşırı düzenli ve aşırı temiz hepsinin aşırısıyım 0 0 Yorumla
atmc123 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tertemiz ve düzenliyim şükür aksi halde yatamam uyuyamam. 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Temiz ve düzenli. İş yerinde odamda. 1 3 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Düzenli olmak iyidir Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Evet. Koyduğu mu tekrar yerinde bulmam lazım. Yorumla xKimMiyimx +1 yıl 👍🏻 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Temiz ama dağınık biryim köşemde …..ama dağınıklığı sevsemde düzenli olmayı öğrendim 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Temiz ve düzenliyimDağınık olmak bana göre değil 0 0 Yorumla
Asenaozdemir04 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Temiz ve düzenli. Dağınıklığa tahammülüm yok. 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Dağınık ama temiz biriyim diye düşünüyorum 1 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Temizsen sıkıntı yok diye düşünüyorum:) Yorumla
Miray_0003 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kendim dağıtırım, kendimde çok iyi temizlerim. 2 0 Yorumla
Incoterms Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Temiz, düzenli, yakışıklı ve ponçik biriyim. 0 4 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl E daga ne olsun talliplerini de bekliyor musun djdn Yorumla Incoterms +1 yıl Taliplerim olacak yarışmacı arkadaşlara şimdiden Allahtan sabır diliyorum gshsj Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Amin djxjd Yorumla Incoterms +1 yıl Başak erkeği için hiç iyi konuşmuyorlar ama bakaceyiz artık inşallakkk Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl maalesef biraz dağınık 0 4 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Olsun bazen olur oyle Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl evet tek olunca mecbur oluyor Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Olsun Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl aynen oluyor artik Yorumla
Jackhans80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl benim bir sorundasen warmıydın 0 3 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Nasil? Yorumla Jackhans80 +1 yıl bir soru sorsam cevabı net gelir mi Yorumla Jackhans80 +1 yıl boy 178 mi Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kirli değilim ama aşırı dağınığım :/// 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Temiz ve düzenli olmaya çalışıyorum. 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Tam dağıtıp, tam toplayanlardanım ;) 0 0 Yorumla
Busegungoren12 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Temiz biriyim ama çok dağınık biriyim 0 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Düzen iyidir iyi Yorumla
Freesia_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Dağınık biriyim 0 1 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Hmm pekii Yorumla
Huzurun_Rengi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Temiz ve düzenliyim 0 4 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Masallah masallah Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Tütütütü falan de nazar etme bak bana Yorumla xKimMiyimx +1 yıl 🧿 Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Thanks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben teniz ve düzenliyim her zaman.. çünkü temiz olmak güzeldir.
Düzenli temiz biriyimdir ama moduma göre değişir o gün üzgünsek stresten hiçbir şey elleme sürmem sürsem de güzel yapmam modum nasılsa ben de öyleyim
Syres olunca hicbir sey yapasim gelmiyor yenek bile yiyemiyorum ben
Aynn bende
Normalde temiz ve düzenliyim ama acelem olduğunda canım sıkkın olduğunda biraz ortalık darmaduman olabiliyor
Kendi odamı temiz tutuyorum evi bana bıraksalar hala nice olurdu diye düşünüyorum shshs
Olabilir dnhx
Dün akşamdan beri düzenliyim odamı yeni topladım ahsjs
Temiz ve düzenli zaman zaman bende dağınık olabiliyorum
aşırı düzenli ve aşırı temiz hepsinin aşırısıyım
Tertemiz ve düzenliyim şükür aksi halde yatamam uyuyamam.
Temiz ve düzenli. İş yerinde odamda.
Düzenli olmak iyidir
Evet. Koyduğu mu tekrar yerinde bulmam lazım.
👍🏻
Temiz ama dağınık biryim köşemde …..
ama dağınıklığı sevsemde düzenli olmayı öğrendim
Temiz ve düzenliyim
Dağınık olmak bana göre değil
Temiz ve düzenli. Dağınıklığa tahammülüm yok.
Dağınık ama temiz biriyim diye düşünüyorum
Temizsen sıkıntı yok diye düşünüyorum:)
Kendim dağıtırım, kendimde çok iyi temizlerim.
Temiz, düzenli, yakışıklı ve ponçik biriyim.
E daga ne olsun talliplerini de bekliyor musun djdn
Taliplerim olacak yarışmacı arkadaşlara şimdiden Allahtan sabır diliyorum gshsj
Amin djxjd
Başak erkeği için hiç iyi konuşmuyorlar ama bakaceyiz artık inşallakkk
maalesef biraz dağınık
Olsun bazen olur oyle
evet tek olunca mecbur oluyor
Olsun
aynen oluyor artik
benim bir sorunda
sen warmıydın
Nasil?