Alışveriş & Hediyeler Ütü yapmanın mantarları yok ettiğini biliyor muydunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 60 dereceden sonra mantarlar yok oluyor. Kıyafetlerinizi sırf hijyen sebebiyle de ütülüyor musunuz? Ütü yapmanın mantarları yok ettiğini biliyor muydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bunu bilmiyordum. güzel bir bilgiymiş teşekkür ederim abla 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Rica canım
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Aslinda yikandiktan sonra 2 kez daha makinada ayarlayip sikmali.. baziki kiyafetleri ve ayni makenede durumali insanlar.. 60 derecede. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ütünün sıcaklığı daha fazla Yorumla LALOGLAN +1 yıl Evet daha sıcak ama kurutma önemli. Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl biliyorum o yüzden iç çamaşırlarını (alt) ütüleyen bir manyağım 😀 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de aynı
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Evet. Yüksek ısı mikroorganizma vb yaşam formlarını öldürür 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Elbette bu nedenle faydalı Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl <3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kalp kalp. Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kurutma makinesi alın yüzde yüz kar edin annecim gerisi boş. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok yakıyor. Yorumla Zorunne388 +1 yıl 😂 1 aylık kullanımda elektrik faturam sadece 145 lira geldi. Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Evet o yüzden çorap ve çamaşırları hep ütülerim 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı. Evet, mesala iç camasiri ve coraplar ütülenmeli 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet 💓 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ütü en sevmediğim ev işi maalesef 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Herkes aynı şeyi diyor yalnız değilsin Yorumla
Busekya1905 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Enn sevmedigim ev işi ütü olabilir 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Cam silmek tek geçerim... Yorumla Busekya1905 +1 yıl Hashahhss bir de o var evet Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl ... Yorumla
Fesli Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Rica ederim Yorumla
ChainDoor Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sırf hijyen olsun diye ütülemedim ama galiba deneriö 1 0 Yorumla
Asell1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ütü yapmayı sevmiyorum diye ütümü attım 😂 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O da güzelmiş 🤣 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Bilmiyordum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Artık öğrendin :) Yorumla Culdesac +1 yıl Hayatım değişecek bu bilgiyle artık Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. bilmiyordum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bunu bilmiyordum. güzel bir bilgiymiş teşekkür ederim abla
Rica canım
Aslinda yikandiktan sonra 2 kez daha makinada ayarlayip sikmali.. baziki kiyafetleri ve ayni makenede durumali insanlar.. 60 derecede.
Ütünün sıcaklığı daha fazla
Evet daha sıcak ama kurutma önemli.
biliyorum o yüzden iç çamaşırlarını (alt) ütüleyen bir manyağım 😀
Ben de aynı
Evet. Yüksek ısı mikroorganizma vb yaşam formlarını öldürür
Elbette bu nedenle faydalı
<3
Kalp kalp.
Kurutma makinesi alın yüzde yüz kar edin annecim gerisi boş.
Çok yakıyor.
😂 1 aylık kullanımda elektrik faturam sadece 145 lira geldi.
Evet o yüzden çorap ve çamaşırları hep ütülerim
Evet, mesala iç camasiri ve coraplar ütülenmeli
Evet 💓
Ütü en sevmediğim ev işi maalesef
Herkes aynı şeyi diyor yalnız değilsin
Enn sevmedigim ev işi ütü olabilir
Cam silmek tek geçerim...
Hashahhss bir de o var evet
...
Öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler.
Rica ederim
Sırf hijyen olsun diye ütülemedim ama galiba deneriö