Nekadar Ne Zaman Her Gün mü Kaç Gün ya da Kaç Ayda Yılda Yaparsınız?
Temizlik Yaparken Mutlu Enerjili misiniz Yoksa Mutsuz Agresif Sinirli Öfkeli mi? Ben Bazen Mutlu Bazen Mutsuz Ve Hergün Aynı Şeyleri Yapmaktan Nefret Ediyorum Yapsakta Hep Aynı Evin Derdi Hiç mi Bitmez?
Temizlik Temizlik Bir Yere Kadar Ağ Eplenip Dinlenip Keyif Yapmaya Vakit Dışarı Çıkmaya Bile Üşeniyoru Her Konu da Yorgunum Hep Uyuyorum Tek İstediğim Yemek Yeyip Yatmak Ve Film İzlemek Nedir Bu ya Sanki 50 Yıl Hiç Yapmamışız Gibi Temizlik Çoğalıyor Yalnız Yaşayan Birimisin Yoksa Eviniz Kalabamı Ben Yalnız Yaşamadım İçin Ebevyenlerim Olduğu İçin Belkide Bukadar Kirli Bu Ev😆😆😆😅 Siz Ne Durumdasınız?
Merhaba. Temizlik yapmayı bazen severim Bazen de sevmem. Bazı zamanlar temizliği bir arınma olarak görürüm. O zamanlarda rahat kiyafetler giyip müzik eşliğinde temizliğimi yaparım.
Banyo ve tuvalette, kesinlikle bu yüzeylerde çamaşır suyu kullanırım. Çünkü çamaşır suyu olmadan mikropların ölmediğini düşünüyorum. Yerlerde ise bulaşık deterjanı ve az bir miktar çamaşır suyu kullanırım.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 441 cevap paylaştı.
Merhaba,
İşin özü temizlik yapmayı sevsem de verdiği yorgunluk çok fazla. O nedenle temizlik yapmayı sevsem de gözümde büyüdüğünü söyleyebilirim. Çoğu insan benim gibi
İlginç değil odalar mecbur günde kim kaç kez süpürmek gerekir bazen iki üç dört farklı mutfak temizliği soba veya buzdolabı aftada gibi banyo falan aftada bir iki kez de yılda buzdolabı dinlene yaparım yani her bir yerin farklı bir zamanda temizlik olur bulaşık gibi şeyler her gün olur