Biliyorsunuz ki her şeyin bir maddi karşılığı var. Eve yardımcı almak da herkesin altindan kalkabileceği bir şey değil. Peki ya sizin, evinize temizlikçi tutacak kadar paranız var mı?

Biliyorsunuz ki her şeyin bir maddi karşılığı var. Eve yardımcı almak da herkesin altindan kalkabileceği bir şey değil. Peki ya sizin, evinize temizlikçi tutacak kadar paranız var mı?
Biz bazen tutuyoruz. Ev dubleks ve 300 metrekare, haliyle Annemin tek başına baştan aşağı evi temizlemesi mümkün değil. Zaten herkes kendi odasından sorumlu. Neyse, verdiğimiz ücret 8 saat için 2500 TL'ydi. Bu günlük fiyat.
Dubleks evin temizligi de zor oluyor
Para meselesi olarak değil, düşünce olarak karşıyım evime temizlikçi çağırmaya. Ben kendi pisliğimi temizlemekten aciz miyim ki temizlikçi çağırayım diye düşünüp çağırmiyoru
.. m*
Cevap
3Cevap
Ben kendim temizlerim her zaman
Param var ama ona parayı vermem. Kendim temizlerim.
Paradan değil.. ben dayanamam kadina yardim ederim... hatta Allah aşkına geç otur ben yaparım kafasina girerim. Kdjsjs ruhum fakir
Djxjdj maalesef
Var ama evde iki kişiyiz çok kirletmiyoruz ama bir dönem tuttuk
Ne güzel gerek olmaması
Bence olmalı…. Yani belki evin içine temizlikçi teyze yerleştirmek değil de … belli zamanlarda gelip pırıl pırıl yapan biri …. Olur bence … imkan var ….
Mecburen tutuyoruz.
👍🏻
Var ama evim küçük kendim hallediyorum
Kolay gelsin :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?