Alışveriş & Hediyeler Evindeki en gereksiz eşya nedir? çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor atmak istediğin evden-gereksiz gördüğün-istemediğin eşya Evindeki en gereksiz eşya nedir? Cevapla Nedir Soruları Eşya Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gereksiz eşya yok 1 0 Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl çeyiz sandığı. Ben bebeyken kurulmuş. O zamandan bu yana evde boşu boşuna yük. yer kaplıyor. 1 0 Yorumla
müdaaresiz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bebek bezi bebek maması vs var. Denemem için gönderildi. Cevremde bebeği olan da yok kaldı oyle 😅 1 1 Yorumla VULGUS +1 yıl Eczaneye sorun isterseniz alabilirler belki ihtiyaç sahipleri için. Yorumla
endlessriver Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Benim kapının önünde duran bir ayakkabı boyası var bırak kullananı daha orada olduğunu benden başka fark eden görmedim🤣 o kadar misafir geliyo gidiyo 0 0 Yorumla
münzevi___ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Takma tırnak asla kullanmam kullanmayida sevemem ama duruyor 1 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Doğal gazlı eve taşınınca iki tane büyük, bir tane küçük tüp ve ocak elimde kaldı 😄 0 0 Yorumla
pinhan___ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl koridorda bir üçlü koltuk var o kapıdan geçmediği için atamıyorum bile kırmam gerekiyor. 0 0 Yorumla
mağdurumdamağduruuum Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Çok var da saymayacagim kadar atarsam beni pataklarlar 0 0 Yorumla
VULGUS Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Eski tüplü tamir edilemeyen ve parçaları bitmiş televizyon. 0 0 Yorumla
Uyumsuz1560 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evde saçma sapan bi kahve makinası var 2 0 Yorumla
biiirbelaa Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Sanırım amacından başka kulandığım için yastıkları atmak isterdim 1 2 Yorumla Peynirciyim +1 yıl Yatmak için değilse bile sarılmak için kullanılıyor genelde :)) Yorumla unflinchingtm +1 yıl @biiirbelaa haha Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Televizyon olabilir hiç izlemediğim için 1 0 Yorumla
b_aretias Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl yeni dairemi minimalist döşedim gereksiz eşya yok 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Çaydanlık Ocak kaldın. Gerisi sorun değil 😀 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aynalı dolabım var onu atmak istiyorum. 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Çok şey var sayamam 😄 0 3 Yorumla Emrekorkmaz31 +1 yıl Takip için teşekkür ediyorum @zz___eeyuyy 😊🙏 neler var o kadar yaa 🤭😄 Yorumla Zz___eeyuyy +1 yıl Rica ederim 😇 çok var çok sayamam dedim 😄 Yorumla Emrekorkmaz31 +1 yıl Yeni üye olduğum için henüz mesajım kapalı xper yetersiz üzgünüm 😓🙏 mesajım açılsın hemen sana özelden yazıcam 😊Odan da kimbilir neler var o kadar 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gereksiz eşya yok
çeyiz sandığı. Ben bebeyken kurulmuş. O zamandan bu yana evde boşu boşuna yük. yer kaplıyor.
Bebek bezi bebek maması vs var. Denemem için gönderildi. Cevremde bebeği olan da yok kaldı oyle 😅
Eczaneye sorun isterseniz alabilirler belki ihtiyaç sahipleri için.
Benim kapının önünde duran bir ayakkabı boyası var bırak kullananı daha orada olduğunu benden başka fark eden görmedim🤣 o kadar misafir geliyo gidiyo
Takma tırnak asla kullanmam kullanmayida sevemem ama duruyor
Doğal gazlı eve taşınınca iki tane büyük, bir tane küçük tüp ve ocak elimde kaldı 😄
koridorda bir üçlü koltuk var o kapıdan geçmediği için atamıyorum bile kırmam gerekiyor.
Çok var da saymayacagim kadar atarsam beni pataklarlar
Eski tüplü tamir edilemeyen ve parçaları bitmiş televizyon.
Evde saçma sapan bi kahve makinası var
Yıllardır dik duran halılar.
Sanırım amacından başka kulandığım için yastıkları atmak isterdim
Yatmak için değilse bile sarılmak için kullanılıyor genelde :))
@biiirbelaa haha
Televizyon olabilir hiç izlemediğim için
yeni dairemi minimalist döşedim gereksiz eşya yok
Para parayı çok severim keşke olsaydı
Vazodaki yapay çiçek
Çaydanlık Ocak kaldın. Gerisi sorun değil 😀
Aynalı dolabım var onu atmak istiyorum.
Hiç gereksiz eşya bulundurmam sabrım yok
Çok şey var sayamam 😄
Takip için teşekkür ediyorum @zz___eeyuyy 😊🙏 neler var o kadar yaa 🤭😄
Rica ederim 😇 çok var çok sayamam dedim 😄
Yeni üye olduğum için henüz mesajım kapalı xper yetersiz üzgünüm 😓🙏 mesajım açılsın hemen sana özelden yazıcam 😊
Odan da kimbilir neler var o kadar 😁
Ufak kilim
Android dikey ekran :D
Odamda sus olarak kek kalıbı bulunmasi
her şey gereksiz
erkek
Her seyi gerekli
Evim yok
Televizyon
Kendim
Koltuk