Alışveriş & Hediyeler Çaydanlığı yaktım ne ile parlatırım? ZeynoşHanım Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çaydanlığı ocakta unuttum yandı, ne ile parlatabilirim? Görsel internetten. Bu şekilde nasıl parlatırım? Çaydanlığı yaktım ne ile parlatırım? Cevapla İnternet Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=kNh4s2CFlzE 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Benim sektöre giriyor , yapabilme durumum olsaydı ayna gibi yapardım 😇 alüminyum hariç tabi 0 0 Yorumla
Cerensu_01 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Dış macunu birde poşet üstüne dökün sonra sürün karbonat filan da olur 0 0 Yorumla
Alayına18 Takip Et Bilge Yaş: 40 +1 yıl Limon tuzu kaynatarak dene bi içini güzel temizliyor ama dışını elimle temizlersin 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cif döküp tellemek düzeltir bence 0 0 Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Asperoks ise yariyo 0 5 Yorumla ZeynoşHanım +1 yıl Onu denedim ama olmadı, parlamadı. Asperox pası bile çıkarıyor yanığı çıkarmadı😔 Yorumla Mkocbas +1 yıl Kalaylattircan o zaman Yorumla ZeynoşHanım +1 yıl Ne demek ki o? Yorumla Mkocbas +1 yıl Kalaycılar oluyo oraya goturcen arastir nerdeysen Yorumla ZeynoşHanım +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Kalayla 0 2 Yorumla ZeynoşHanım +1 yıl O ne demek? Yorumla Oluştur +1 yıl Kalay elementiyle parlatılır bu tip aletler Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl cif ile ovdun mu? 0 1 Yorumla ZeynoşHanım +1 yıl Evet işe yaramadı😔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim sektöre giriyor , yapabilme durumum olsaydı ayna gibi yapardım 😇 alüminyum hariç tabi
Dış macunu birde poşet üstüne dökün sonra sürün karbonat filan da olur
Limon tuzu kaynatarak dene bi içini güzel temizliyor ama dışını elimle temizlersin
Aynı şehirde olsak ben parlatırdım
Cif döküp tellemek düzeltir bence
Hiçbir şey olmuyor
150-200 verip parlattıeacaksın
Asperoks ise yariyo
Onu denedim ama olmadı, parlamadı. Asperox pası bile çıkarıyor yanığı çıkarmadı😔
Kalaylattircan o zaman
Ne demek ki o?
Kalaycılar oluyo oraya goturcen arastir nerdeysen
Peki teşekkürler
Kalayla
O ne demek?
Kalay elementiyle parlatılır bu tip aletler
cif ile ovdun mu?
Evet işe yaramadı😔
Kalaycı parlatır onu
Limon tuzu
vay sakar vay