Alışveriş & Hediyeler Önce evinizi mi temizlersiniz, arabanızı mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Erkeklerin önceliği araba, kadınların ev olduğunu biliyor muydunuz? Önce evinizi mi temizlersiniz, arabanızı mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aracım yok maalesef. bu yüzden de ev temizliği 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Peki
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl https://ibb.co/zxkmmjpEvi temizlerim arabayı b0k götürüyor umrumda değil 😂 yeğene falan veririm götürsün yıkatsın 1 9 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Tövbe est Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Araba yaşam alanım değil ki. A noktasından b noktasına götüren araç. Uğraşmam öyle yıkama falan. Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kirli kirli bin tabii Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Pek bindiğim yok ki. Bu hafta ilk defa bugün kullandım. Şirket aracını şöför arkadaşlar yıkatıyor zaten. Birazdan benim arabayı yeğen götürecek manitasıyla takılacakmış yıkatır o zaten 😂 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yeğenin olmak vardı Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İnan keşke ben de kendimin yeğeni olsam 😔 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Tam kafadar bir dayı Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Daha 25 yaşında adam hevesini kırmamak lazım. Nasıl görürse öyle yetişir kafasındayım Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Doğru bir yaklaşım Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arabam öncelik 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl En güzeli Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl arabalarimi gelip temizlerler hic birzaman temizlemem. Evimide mumkun oldukca kendim.. ama perde hali veya utu icin kadinlar gelir. 1 0 Yorumla
yalçın3534 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 58% +1 yıl arabamı yılda bir yıkatırım.. evimi hergün temizlerim 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ben de evimden başlarım. Sonra diğerleri gelir. Kadının en kıymetli mekânı evidir nett. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Evet öyle bunu biliyorum. Önceliğim her zaman evim olur. 1 0 Yorumla
ツɐqnʇ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Arabayı saatım tabiki de evimi :)😉 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Anladım :) Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Tamamen senin hüsnükuruntun, gerçeği yansıtmıyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Gerçekler acıdır Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Biliyoruz tabi erkeklerin araba kadınların ev 😂😂 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Maalesef böyle Yorumla
Geldimsimdigidiyom Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Sorunun açıklaması şaka gibi aw 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Mis gibi detay yazıyorum sorularıma daha ne olsun :) Yorumla Geldimsimdigidiyom +1 yıl Çok cinsiyetçi Yorumla
mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Araba değil ya ev 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Farklı bir erkek Yorumla mimaradamm87 +1 yıl Yaşam alanı çok mühim Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aracım yok maalesef. bu yüzden de ev temizliği
Peki
https://ibb.co/zxkmmjp
Evi temizlerim arabayı b0k götürüyor umrumda değil 😂 yeğene falan veririm götürsün yıkatsın
Tövbe est
Araba yaşam alanım değil ki. A noktasından b noktasına götüren araç. Uğraşmam öyle yıkama falan.
Kirli kirli bin tabii
Pek bindiğim yok ki. Bu hafta ilk defa bugün kullandım.
Şirket aracını şöför arkadaşlar yıkatıyor zaten.
Birazdan benim arabayı yeğen götürecek manitasıyla takılacakmış yıkatır o zaten 😂
Yeğenin olmak vardı
İnan keşke ben de kendimin yeğeni olsam 😔
Tam kafadar bir dayı
Daha 25 yaşında adam hevesini kırmamak lazım. Nasıl görürse öyle yetişir kafasındayım
Doğru bir yaklaşım
Arabam öncelik
En güzeli
arabalarimi gelip temizlerler hic birzaman temizlemem.
Evimide mumkun oldukca kendim.. ama perde hali veya utu icin kadinlar gelir.
arabamı yılda bir yıkatırım.. evimi hergün temizlerim
Ben de evimden başlarım. Sonra diğerleri gelir. Kadının en kıymetli mekânı evidir nett.
Evet öyle bunu biliyorum.
Önceliğim her zaman evim olur.
Arabayı saatım tabiki de evimi :)😉
Anladım :)
Tamamen senin hüsnükuruntun, gerçeği yansıtmıyor
Gerçekler acıdır
Biliyoruz tabi erkeklerin araba kadınların ev 😂😂
Maalesef böyle
Sorunun açıklaması şaka gibi aw
Mis gibi detay yazıyorum sorularıma daha ne olsun :)
Çok cinsiyetçi
Araba değil ya ev
Farklı bir erkek
Yaşam alanı çok mühim
Kesinlikle öyle
Ev daha önemli
Detaya katılıyorum