Güncellemeler
+1 yıl
cevaplariniz icin tesekkur ederim. bilekligimi 1 saat kadar prilli suda beklettim ve tüm kararmalar gitti. kullandığım urunde limonlu degildi , limonlu olmasi şart degilmis arkadaslar basliktaki soruya hitaben söyleyeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben karbonat kullanıyorum prill kimyasal cildime değecek şey için kullanmam
yikayacagiz ya sonra hani zaten. karbonata da limon sıkıyoruz , o da asit yani dnkwbdma
Limon kimyasal mı
asit nedir?
Sen iyi misin? Limondaki asit miktarından ne olur?
asıl sen iyi misin? prilli sudan sonra bilekligi yikiyoruz zaten. sen saclarini sampuanlamiyorsun herhalde kimyasal diye , elini vs de yikamiyosundur sabunla. kesilmis limonu mermer tezgaha birak bak nasil asindirir , ortaokul fen dersinde uyuyoduk herhalde
Gümüş için sıktığım 3-4 damladır limondan : ) pril den sonra istediğin kadar yıka alerjik reaksiyon gösterir. bence sen uyumuşsun derslerinde, ayrıca fen değil bu KİMYA’dır.
ortaokulda kimya diye ayri bir ders yok fen olarak bütün bir ders var. ortaokul bilgisi oldugu icin fen dersi olarak bahsettim :) istedigin kadar yıka alerjik reaksiyon gosterir oyle mi? sampuanlamayin saclarinizi madem , ellerinizi de yıkamayın. bulasiklari yikiyordunuz prille falan catal bicak kullanirken dikkat edin alerjik reaksiyon gostermesin elleriniz
Evde hc deneme kardeşim akıllısı denemis mahvetmis götür gumuscuye yapsn
prilli su ile verim alan cok duydum
Bnden demesi sonra mahvolursa daha kendine getiremezsn çöp olur
korkuyorum bundan
Onun icn al götür işte gumuscuye
para odemek istemiyorum , pandoranin kendi temizleme suyu da var zaten alacak olaam
olsam*
Colanin içine koya 24 saat ya da 48 saat beklet parlar arada kolayı degis
hafif kekik de koy :)
iyi sonra al onu gtune sok
çok ayıp
duzgun cevap mi hak ettin de
ufak bi şaka yaptık. bu kadar gerilmene gerek yok. sen onu yaparken kendine de bi melisa çayı demle bence bana da bi orta kahve
ufak saka yapasin diye mi soru soruyo insanlar. yardim almak istedigim bi konu var cok luzumluymus gibi 'saka' yapmissin sonra gergin olan biz oluyoruz. siz cok normal davraniyosunuz ya
tamam
En guzeli sigara külüdür.
Karbonat ve sirke diye biliyorum ben
o da bi yontem ama prilli suya da konuluyor ya
Bence deterjan değilde cifle ovsan daha iyi sonuç alırsın
prilli su ile temizliyorlar yutupta ama illa limonlu mu olmali diye düşündüm
Tatlım pril zaten limonlu oluyor ama ekstradan koyabilirsin limon suyu
bendeki pril farkli cesidi , limonlusu degil. rengi mavi deterjaninin