Evde her gün yer süpürülmeli mi? Siz kaç günde bir süppürüyorsunuz evi?

Evde her gün yer süpürülmeli mi? Siz kaç günde bir süppürüyorsunuz evi?

Evde her gün yer süpürmek, evin büyüklüğüne, yaşam tarzına ve kişisel tercihlere bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, günlük ev temizliği yapmak, evin temiz ve düzenli kalmasına yardımcı olabilir ve daha sağlıklı bir yaşam alanı sağlayabilir. Ancak, her gün süpürme zorunlu olmayabilir ve bazı durumlarda haftalık süpürme de yeterli olabilir. Evinizde yoğun bir aktivite ve trafiğe sahipseniz, toz ve kir birikebilir. Bu durumda, daha sık süpürmek gerekebilir. Alerjik reaksiyonlar veya solunum yolu rahatsızlıkları olan biri varsa, günlük temizlik ve süpürme daha önemli olabilir. günlük süpürmek veya haftalık olarak düzenli bir süpürme rutini oluşturmak, evinizin temiz ve düzenli kalmasına yardımcı olur. Ancak, özellikle kişisel ihtiyaçlarınıza ve evdeki aktivite düzeyine bağlı olarak süpürme sıklığını ayarlayabilirsiniz. Düzenli temizlik, evinizin daha sağlıklı ve konforlu olmasını sağlar.
Eğer evinizde küçük çocuk varsa ya da kalabalık bir aile işe bu belki anlaşılabilir. Yine de bir gün süpürüp bir gün bırakmak daha iyi.
Bu daha çok bağımlılık gibi. Eskiden evi her gün süpürür silerdik. Annem çok takardı bu işlere. Şimdi evde tek çocuk benim ve biraz zorlamayla haftada 3 defa süpürüyoruz. Annem alışana kadar sürekli söylenir ve asla rahat durmazdı. Şimdi alıştı artık. Takıntı yaptığının da farkına vardı.
Cevap
9Cevap
Yaz olunca kapı pencere açık hep. İster istemez bütün toz eve doluyor, o yüzden her gün süpürüp silmek normal.
Ay hayır ya üff bıktım temizlikten valla her gün her gün süpür sanki noluyor akşam herkes geliyor al işte yine aynısı sanki çok temiz kalıyor
2 gunde bir kedi var evde simdi birde yaz cok tuy dokuyo
hergün süpürüyorum ben neredeyse 😂 ama bana bakma sen
Biz her gun kullanilan odayi süpürüyoruz hatta bazen 2-3 defa
Evt iyi olur ama her odayı yapamazsan bile encok kullanılan odayı ve mutfagı supursen bile yeterli
Evet her gün süpürüyorum
Yoo haftada iki yetiyor
Hergün süpürüyoruz 2 gün süpürme her yer facia 😂
Haftada 3 kez süpürülüp silinir
Haftalık dip köşe, günlük yerler süpürlenir..
eee bi toz alınır yani hergün
Evet toz oluyor çünkü
Yok bence tabi aile kalabalık ise olrnşllr6
4 günde bir
Evi hafta bir, mutfak ve oda hergun
Süpürülse iyi
2 3 güne bir
hayır tabii ki
Artık robot süpürgeler yapıyor o işi.
Haftada 1
Çocuk varsa evet
supurulmeli