Ben temizlik yaparken tüm evi süpürgeyle dolaşmaktan hoşlanmıyorum. Kablolar vs çok yorucu geliyor. Sizce, temizliğin en yorucu kısmı nedir?

Ben temizlik yaparken tüm evi süpürgeyle dolaşmaktan hoşlanmıyorum. Kablolar vs çok yorucu geliyor. Sizce, temizliğin en yorucu kısmı nedir?
İyi geceler Bence Temizliğin en yorucu kısmı, kişisel tercihlere ve yapılan işe bağlı olarak değişebilir. Büyük alanlarda ve yoğun kirlenmiş zeminlerde süpürmek ve paspaslamak zaman alıcı ve fiziksel olarak yorucu olabilir. Banyo, sıkça kullanılan ve hijyen açısından önemli olan bir alan olduğundan, temizliği de zahmetli olabilir. Duşakabin, lavabo, klozet ve fayansların temizlenmesi çaba gerektiren işlerdir. Perdeler, toz ve kir birikimine meyilli olabilir ve yıkanması, temizlenmesi zaman ve emek gerektirir. Mutfak, yemek pişirme ve hazırlama nedeniyle hızla kirlenebilen bir alandır. Dolapların içi, tezgahlar, ocak ve fırın gibi alanların temizliği de zahmetli olabilir. Camları lekesiz ve izsiz bir şekilde temizlemek, doğru ürünler kullanmayı ve dikkatli bir şekilde çalışmayı gerektirir. Büyük ve ağır halıların temizlenmesi fiziksel güç gerektirir. Ayrıca lekeleri çıkarmak da zaman alabilir.
Kesinlikle kablolar aynı dekilde geçen gün bilgisayarın kablosunu soktum trmizlik yaparken sonra geri taktim calismadi hatta KS den sordum 😅😅 yapamayınca
😅
Cevap
7Cevap
Ben tersine evi süpürmeyi çok seviyorum ve suyla uğraşmayıda ama bir yerleri silmeyi hiç sevmiyorum
Aa ne guzel dnxjd
Bizim evin camları çok berbat olduğu için cam temizlemek zor bence
Yerleri silerken şak diye durup viledanın paspasını sıkmak zorunda olmak
Elektrikli süpürge bence özellikle ince halıları süpürge çekiyor cok zor
Evet maalesef gırgır falan uğraş dur
Ne. Topluyorum temizliyorum benim bebe dağıtıyor.
Toz almak kesinlikle 🤦🏼♀️ tüm o biblolar kaldırmak silmek geri dizmek işkence gibi
Pek görülmeyen yerleri de temizlemek. O kısım yoruyor beni :))) hanım olmasa temizlemem de :)
Cocuk varsa evde yorar
En yorucu kısmı mutfak benim için
Dağınık yerleri toplamak zor oluyor.
Delil bırakmamaktır
Yaratıcı cevaplar geliyor
😅👍
Tozları almak off nefret ediyorum
Süpürme koltuk arkası falan
Temizlik yapmaktır
Karar vermek
Camlar
koku