Moda & Stil Kot cekette yağ lekesi nasıl çıkar? krizantemben Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ya arkadaşlar kot ceketimi yeni almıştım açık mavi renkte tonla para verdim bugün yağ lekesi deydi misafirlikte sıçramış en kolay nasıl çıkar beyaz tişörtüm de oldu salçalı yağ lekesi acil öneri lütfen içim yanıyor uyuyamıyorum:D Güncellemeler+1 yıl Güncelll Kot cekette yağ lekesi nasıl çıkar? Cevapla Öneri Soruları Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Fairy sıvı bulaşık sabunu varya ondan sık az beklet makinaya at yıkaa 0 2 Yorumla krizantemben +1 yıl Makineye atamam başka çözüm var mı Yorumla tortitotilla +1 yıl elde yıka 🤔 orayı yıka sadece ama önce sıvı sabun sür beklet biraz tuzda koyabilirsin üzerine sonra yıka Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yağ lekesine fairy sür iyice yedir makinaya at deteejanını koy yıka tertemiz çikar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fairy sıvı bulaşık sabunu varya ondan sık az beklet makinaya at yıkaa
Makineye atamam başka çözüm var mı
elde yıka 🤔 orayı yıka sadece ama önce sıvı sabun sür beklet biraz tuzda koyabilirsin üzerine sonra yıka
Yağ lekesine fairy sür iyice yedir makinaya at deteejanını koy yıka tertemiz çikar
piril