Alışveriş & Hediyeler Kulaklığımın kutusunu alkolle silsem bu lekeler çıkar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Bi daha çantama tükenmez kalem atmıcam 🥺Neyle silsem çıkar acaba alkol dökeyim mi? Güncellemeler+1 yıl Kolonyayla sildim azıcık iz kaldı😔 Kulaklığımın kutusunu alkolle silsem bu lekeler çıkar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence bunun yerine kolanya deneyebilirsin. ama kusura bakma tam bilgim yok maalesef. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Barış her şeye uzun uzun cevap yazarken bana çözüm bulamayışını iki gün hazmedemicem kusura bakma çok fena oldum şu an u Barış_LonelyForever +1 yıl Özür dilerim :/ ama hiç silmedim daha önce Soran +1 yıl Sağlık olsun🥹 u Barış_LonelyForever +1 yıl 🥹 🥺
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aseton'la sil çıkar geçenlerde boyaları toparlarken benimde kalem kutuma boca olmuştu neyseki hem aseton devreye girdi 😄 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Asetonla silmeyi denedin mi? Alkolle aynı etkiyi gösterir. Bulabilirsen solventle sil. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok kolonyayla sildim Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Aseton dene istersen Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Boş ver abla alkolü :( Helali haram yapma :( 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Agsjdjd alkolü sıfırlanmış kolonya kullanıyorum o zaman Yorumla KızlarSoğuyor +1 yıl Tinerle sil abla çıkar :( Yorumla
Ela242 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aseton ya da kolanya deneyebilirsin. İşe yarar bence😊 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kalsın nolcak ne zararı var 🙄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Pis duruyor🙄 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kolanya ile çıkar. Ya da aseton 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşkürler Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cıkar. Kolonya veya aseton halleder 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hadi inşallah Yorumla
69buz69 Takip Et Xper 4 Yaş: 56 +1 yıl Çıkabilir denemen gerekiyor ama plastiğine zarar verebilirim bilemedim 1 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kolonya veya dezenfektanla çıkarabilirsin. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bence bunun yerine kolanya deneyebilirsin. ama kusura bakma tam bilgim yok maalesef.
Barış her şeye uzun uzun cevap yazarken bana çözüm bulamayışını iki gün hazmedemicem kusura bakma çok fena oldum şu an
Özür dilerim :/ ama hiç silmedim daha önce
Sağlık olsun🥹
🥹 🥺
Aseton'la sil çıkar geçenlerde boyaları toparlarken benimde kalem kutuma boca olmuştu neyseki hem aseton devreye girdi 😄
Asetonla silmeyi denedin mi? Alkolle aynı etkiyi gösterir.
Bulabilirsen solventle sil.
Yok kolonyayla sildim
Aseton dene istersen
Boş ver abla alkolü :( Helali haram yapma :(
Agsjdjd alkolü sıfırlanmış kolonya kullanıyorum o zaman
Tinerle sil abla çıkar :(
Aseton ya da kolanya deneyebilirsin. İşe yarar bence😊
Kalsın nolcak ne zararı var 🙄
Pis duruyor🙄
Kolanya ile çıkar. Ya da aseton
Teşkürler
Cıkar. Kolonya veya aseton halleder
Hadi inşallah
Çıkabilir denemen gerekiyor ama plastiğine zarar verebilirim bilemedim
Kolonya cif falan çıkarır çok zor değil lekesi
Kolonya veya dezenfektanla çıkarabilirsin.
Denemekten zarar gelmez heralde
Normal kolanya ile sil
kolonya ile daha rahat çıkar
Çıkar ama etil olması lazim
Kolonya iş görür
asetonla yap gider ya da sulu peçete
Bastırarak sil
Evet güzel olur
Cikar
Tiner azcık
Evet
Dene