Alışveriş & Hediyeler 12 ‘li tuvalet kağıtları size kaç gün yetiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Canım çok sıkkın anlatamam.Mühim meseleye gelince 12 li tuvalet kağıtları kaç gün gidiyor size? 12 ‘li tuvalet kağıtları size kaç gün yetiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bilmiyorum hiç saymadım ki yani hesaplamadım. 32 li olan 1-2 ay gidiyordur ya da daha fazla, bazen eşyaları silmek toz almak için de kullanırım 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yalnız erkeklere 1 hafta gitmez 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki😄 Yorumla respectemir +1 yıl boş ver Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 1 ay 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir ay iyi bir süre 😂 Yorumla _PƎRA_ +1 yıl Tek yetiyor iste 3 5 kisi olsa yetmez Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl 32li 1 ay 1 2 Yorumla hayletdayi +1 yıl Amacı dışında kullanılıyor pecete mendil diye Soran +1 yıl Büyük kayıp😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bilmiyorum hiç saymadım ki yani hesaplamadım. 32 li olan 1-2 ay gidiyordur ya da daha fazla, bazen eşyaları silmek toz almak için de kullanırım
Yalnız erkeklere 1 hafta gitmez
Neden ki😄
boş ver
1 ay
Bir ay iyi bir süre 😂
Tek yetiyor iste 3 5 kisi olsa yetmez
Keyfime göre değişiyor
Hiç hesaplamadım :D
32li 1 ay
Amacı dışında kullanılıyor pecete mendil diye
Büyük kayıp😂
12 gün, kalabalıģız.