Moda & Stil Pantolonuma hatayla kırmızı oje döktüm. Lekesini nasıl çıkarabilirim? BenİknaOldum Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Baya bir döküldü ama.. yıkadım çıkaramadım tam olarak öneriniz var mı? Pantolonuma hatayla kırmızı oje döktüm. Lekesini nasıl çıkarabilirim? Cevapla Öneri Soruları Oje Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence tiner olabilir ya da sıcak ayarda yıkayabilirsiniz 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Siz ojeyi çıkarmak için aseton kullanıyorsunuz , birde pantalonda dene çıkara bilir 0 0 Yorumla
XyzkişisiUwU Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Beyazsa elveda demelisin bence ama tiner işe yarayabilir 0 0 Yorumla
buketgchn Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Hangi renk pantolon benimde açık mavi kot pantolona döküldü mor oje nasıl çıkarıcam 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aseton olur da daha fazla yayabilir. Tiner kullan 1 0 Yorumla
gencbiri123 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 40% +1 yıl Cevap veririm ama özelden 0 1 Yorumla gencbiri123 +1 yıl Yani cevap var ama veremem izin ver cevap atayim sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence tiner olabilir ya da sıcak ayarda yıkayabilirsiniz
Siz ojeyi çıkarmak için aseton kullanıyorsunuz , birde pantalonda dene çıkara bilir
Beyazsa elveda demelisin bence ama tiner işe yarayabilir
Hangi renk pantolon benimde açık mavi kot pantolona döküldü mor oje nasıl çıkarıcam
Aseton olur da daha fazla yayabilir. Tiner kullan
Camasir makinesine at
Cevap veririm ama özelden
Yani cevap var ama veremem izin ver cevap atayim sana
Koslanın reke cikaracisi var onla dene
Tinerle dene
Tiner dene