Temizlik yapmıştım ve klorak kullandım. Sonrasında sevgilim ellerime sinen bu kokuyu aldı ve bana trip atıp üstü sizce haklı mı?

Çamaşır çitelemeyen sevgiliden ne beklenir.
Temizlik yapmıştım ve klorak kullandım. Sonrasında sevgilim ellerime sinen bu kokuyu aldı ve bana trip atıp üstü sizce haklı mı?

Çamaşır çitelemeyen sevgiliden ne beklenir.
Yani bence haklı olabilir kötü bir kokuysa ama çok da dert edilmemesi lazım yani temizlik yaparak ya da iyice yıkayarak geçebilecek bir durumdur. zaten ben sevgilime her zaman yardım ederdim temizlik konusunda ya da bakım konusunda birlikte yapardık her şeyi.
Trip atmak için yer arıyor olabilir Sevgilin yatıp kalkıp dua etmesi gerekiyor ki ne kadar temizlik ve düzene önem veren birisi hayatında var ileride oldu ki evlilik oldu ev işlerinde yardımcı olman onu mutlu edecektir
Ah ah nerde kaldı o eski kızlar yok anam yok hiç biri, beceriksiz ayol bunlar bi de isi küçümsüyolar. yeni nesil çöp. Neyse bende kalkayım yardımcım oturduğum odayı temizleyicek toz kalkmasın simdi
Sen terket o kızı
İnsanlar l böyle tuzu kuru olduğu her meselede atıp tutuyor ona hitaben
Öyle 😊
Neyi
Hadi bakalım
Temiz titiz adam sevmiyor mu? tık tık tık çok ayıp. Kadınların elleri de soğan kokar sarmısak kokar 🤪onu netcez… anlayışsız sevgili kapı dışarı , yolla gitsin 😃
Cevap
5Cevap
ahahaha 😂😂 temizlik yaptığımda benimde ellerim çamaşır suyu kokuyor mis gibi 😂 klorak dediğinize göre izmirli misin
Hem de tam 35. Doğma büyüme halen orada :D
anlamıştım İzmirliler çamaşır suyuna klorak diyor 😀
Nasılda yakalandım :D
yakaladın mı demek istedin 😀
Küçük detaylar bazı yerlerde fena bir yakalama oluyor. Ben söylerim gerçi ama genel manada gözlem detay süzmek iyidir ;)
Klorak ne? sen daha cok üzülürsün beni dinlemeden samo bir gün seni terkeder o kız benden demesi şimdiki kızlardan hayır mı gelir 😌
klorakin çamaşır suyu olduğunu da yazsaydin ya ndndnd
Şu izmirlilerin de her şeye bir şey bulması 🙄
(Şey yerine bir şey bulamadım)😅
Sen klorağın ne olduğunu herkes biliyor mu sandın..😂😂
Çiğdem desen adın çıkacak demek ki..😂😂
Ülkede turist muamelesi görüyoruz bak yapma.. 😅
Sen de her şeyi döktün ortaya ama..😄
😂😂😂
Böyle bir şeyin olması mümkün değil aynı dünya da mı yaşıyoruz kadınlar temizliği çok severdi hani 😂
Senin bu sevgilin de çok cins ayrıl sana sevgilimi yok reis :D
@27esmerim Erkek bu 4 kadar yolu var :D
@27esmerim Benden hoca moca almaz :D
@27esmerim Ben anlamam karı kız işlerinden tövbekarım :D
@27esmerim Yemek var mı hacı yemek :D
@27esmerim Yok yisem :D
Geçmiş olsun 😀
Trip atmak için yer aramış.
Aşko kuşko mu sevgilin
Çok saçma küsmek için küsmüş resmen
Klorak ne
Klorak ne ki