Ev temizliğinden daha nankör ne var bu hayatta 😀😀😀
Safiye'ye bağlamaya az kaldı 😂😂

Ev temizliğinden daha nankör ne var bu hayatta 😀😀😀
Safiye'ye bağlamaya az kaldı 😂😂
Çünkü ev sürekli kirleniyor bende temizlik sevdiğim için düzenli temizlik yapıyorum özellikle kendi odam da toz istemem zaten alerjim de var rahat nefes alamıyorum bu yüzden de eşyalarımı ve odamı sürekli silerim ve temizlerim ama evde yardım etmesi gereken biri olmalı bence insan tek başına evi temizlemesi zor oluyor çünkü. kolay gelsin şimdiden abla.
Ev temizliğini bitirmenin çok güzel bir bie yolunu buldum ben hemen anlatıyoruum.
Öncelikle sıfır bir eve taşınıp çok iyi temizlik yapan bir firmayla anlaşıp her yeri iyice temizletiyorsun. Ardından her şeyi sıfır alıp evi çok çok az eşyayla döşeyip hiç kapı pencere açmayıp günde 4 kere robot süpürgeyle evi süpürüp eve kendin dışında hiç kimseyi almıyorsun böylelikle temizlik dersi baya azalıyor. Bi de ha bire dışardan yemek söyleyip direkt yiyip çöpe atmak var
Yatılı okul iyidir 😂
Yok yok ben kendime zor bakıyorum
Ev temizliği çok basit. Birincisi eşyaları yerden yüksek almalısın ikincisi paspas atan robot süpürgen olmalı üçüncüsü ise her odada hava temizleme cihazı olmalı. Bu sayede eşyaların üstüde tozlanmaz. Kısaca sen ayda yılda 1 kere yüzeysel geçersin üzerinden tamamdır. Kısaca eşya seçimin ve temizlik stilin ile kendini yoruyorsun
Cevap
11Cevap
bende aynı şeyi düşünüyorum ulan dün temizledim diyorum elektrik süpürgesi temizledim tekrar süpürdüm sanki 1 haftadır süpürmüyoeum o derece pislik çıktı. Hayır evde çocuk olsa tamam dicem ben annem babam tekiz nasıl kirleniyor bu ev düşünüyorum
😅en sonunda geçen gün gittim kilim aldım yünlü değil balkonda çırparım müstakil ev zaten
Çok pahalı halılsr diyim sana 😅
O zaman gözünden en az 3 çıkar tek bir halı için
Keşke ev işleri kendi kendine hallolsa sabah kalksak tüm işler bitmiş olsa 🙄
Geç bile kaldılar 😄
ahahahja ben de safiye’ye baglicam yakında 😂 arkamı döndüğüm yer tozlanıyor dağılıyor.
bilmiyorum ya yazda geldi yazın daha zor temizlik 😂
aynen. süpürüyorum yine dağılıyor siliyorum yine kirleniyor.
Sen çok uğraşıyorsunn
Biliyorum. Çok detaya giriyorsun.
Buraya takıldığın için 😂
Bak mesela bunu yazana kadar tv tozu almıştın 😂
İş dediğin şey biten bir şey mi 🤔 minnak dızzolar sana iş cıkarır hemen karar verme 😂
Siz bitiremiyorsunuz, hergun temizlik mi olur
Ev işi nankördür der anam
Teyze deme deme çok genç daha kendisi sjdjsj
Yok yok 45 yaşında 😂
😂 allahımm
Güzel şeyler çabuk biter ama kötü şeyler asla kolay bitmez 😊
Sürekli kirleten birileri olduğu için bitmiyor. Bir taraf bitiyor diğer tarafı dağıtıyorlar.
Ev kadınlarının işi bitmez. En iyisi güzel bir kariyer yapıp çalışmak ama senden geçmiş artık:)
hizmetçi olsan deli para kazanırdın
bu devirde
sen seçtin bu hayatı
farkı var mı
soruna cevap verdim
sadece dolaylı yoldan
ya hizmetçin olacak
ya da şikayet etmeyeceksin sana vaat edilen misyon bu!
sorun eden sensin
ben kendi temizliğimi yapıyorum
sana zor gelen ailenin tüm pisliğini temizlemen
hizmetçi yerine konulman değil mi
isyanın
biz mi yanlış anladık?
ev temizliğini senden başka yapan var mı evde?
Çünkü yine kirleniyor 😅
Hiç başlamadıysan bitmez tabiki
Yapmadığın içindir yapmayınca bitmez 😃
Cidden. Biihhhhtttighhhhyaaa
😄 Boşveeer fjfkg
Çünkü erkekler hep kirletiyor 😂
Eviniz benim gibi caddedeyse hele yandınız
Hemen kirlenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?