Alışveriş & Hediyeler Spor ayakkabıların kokusu nasıl geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ayakkanılarım koktu ve yıkasam da geçmiyor neden acaba ama koku ayak kokusu değil küf gibi tuhaf bir koku? Güncellemeler+1 yıl Orjinal marka ayakkabı şimdiye kadar böyle bir şey yaşamadım Spor ayakkabıların kokusu nasıl geçer? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bolca yıkayın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 3 kere yıkadım nerdeyse geçti sanki
ĄĿêśŚäˀśŴāŶ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl rutübet kokusudur oben ayakkabımı çamaşır suyu ile siliyorum sonra da eski bir diş fırçası ile fırçalıyorum koku filan kalmıyorama senin ayakkabıya çamaşır suyu zarar verebilirkullanmadan önce bir araçtır derim 0 0 Yorumla
türkkahvesi3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Madensuyu ve limon karlşımı ile yıka bişe kalmaz sonra iyice kurut 0 0 Yorumla
Everydayy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Icindeki tabani degistir cikiyosa eger 0 0 Yorumla
GizemliKız1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Hergün aynı ayakkabıyı giyme değiştirerek giy 1 0 Yorumla
demiratlı1 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Islanmış olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ayaklarım çok terliyo ıslanıyo Yorumla demiratlı1 +1 yıl Pudra dök Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Naftalin koy içine 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ebemin sandığı Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sıgdırabılırsen koyabilirsin Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ayakkabı deodorantı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bişey var mı Yorumla KaanArducc +1 yıl Yes. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
apar_kat Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Orjinal degil mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Orjinal Yorumla apar_kat +1 yıl Hangi marka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bolca yıkayın
3 kere yıkadım nerdeyse geçti sanki
rutübet kokusudur o
ben ayakkabımı çamaşır suyu ile siliyorum sonra da eski bir diş fırçası ile fırçalıyorum koku filan kalmıyor
ama senin ayakkabıya çamaşır suyu zarar verebilir
kullanmadan önce bir araçtır derim
Madensuyu ve limon karlşımı ile yıka bişe kalmaz sonra iyice kurut
her gün farklı giy
Balkona koyup havalandır geçer belki.
Icindeki tabani degistir cikiyosa eger
Ayakkabı parfümleri var
Ayakkabın kötü o zaman
Ayakkabının malzemesi kalitesiz
Hergün aynı ayakkabıyı giyme değiştirerek giy
Islanmış olabilir
Evet ayaklarım çok terliyo ıslanıyo