Alışveriş & Hediyeler Stres atmak için hiç temizlik videosu açıp izlediniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben şu an açtım izliyorum aşırı rahatlık veriyor izlerken bile stres atıyorum 😂😂😂😂 İzledim İzlemedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Stres atmak için hiç temizlik videosu açıp izlediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. İzlemedim 0 0 Yorumla
Ali_42 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Şehirden uzak bir dışarda kar yağarken karavanda 1 gece kalma videoları izliyorum. Hem uyku da getiriyor 0 0 Yorumla
şizofrenikbağyan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Izlemedim stresliyken sabit kalamam elkm ayağım titrer kendim temizlige girisirim milleti izleyemem 0 0 Yorumla
Yorgunlukahvesi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Stresli olduğumda ya motor kullanıyorum ya da müzik dinliyorum. 0 0 Yorumla
irade_sahibi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır, ama izleyenleri izlemek daha zevkli oluyor :) beraber izleyince eğlenceli oluyor. 0 0 Yorumla
Yenilenyeniden Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Daha çok stres e girerim. Benim de bu temizliği yapmam gerek diyerek 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İzlemedim aklıma bile gelmedi hiç ama bi ara deniyim 0 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl İzlemek yerine temizlik yaparım zaman kaybı olmaz en azından 0 0 Yorumla
GeçiciKarantina Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Oğlum bu videolar gunahlarimi bile temizliyor sen ne diyorsun kslslal 0 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl hayır izlemedim, halı yıkama videosu dışında tabi bi onu izledim. :) 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl şu temizlik videoları beni izleseler asla bir daha video çekmezler :D çok ciddiyim 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Evet, izledim halı temizleme videosu çık rahatlatıcı sanki 50 yıldır yıkannamamış ve ıslak 0 1 Yorumla wantutiri +1 yıl beni kusturan video o video yüzünden serum yemiştim Yorumla
uzgunkediii Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Evet Kadir vardı temizlik programı onu izlerdim bazen skgjj 0 3 Yorumla HuysuzFilozof +1 yıl Biri kadir mi dedi 😅😏 Yorumla uzgunkediii +1 yıl Evet dkjcjd Yorumla HuysuzFilozof +1 yıl Beni izleyebilirsin aratmam onu 😂 adaşız zaten Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Halı yıkamaya bakardım bi ara. Terapi gibi bir şeydi 😂 0 0 Yorumla
Diclee17 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Hemde nasıll hani şu halı yıkama videosu varya halı tanınmayacak halden bir anda değişiyor off o makine ile temizlemesi şu an gözümde canlanıyor resmen ben izlemeye gidiyorum🤭🤭🤭 0 0 Yorumla
nesrngndgn Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl evet bide ordaki evlerin dekarasyonlarına bakıyorum kendi evımdede benzer işler yapıyorum genel olarak onları izlemek rahatlatıyor 0 0 Yorumla
ganimekync Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl hayır tabikide onlar mide bulandırıcı rahatlatmak yerine daha kötü yapıyor şarkı dinlerim onun yerine 0 0 Yorumla
fatmaysk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl evet özellikle en pis yerlerin temizlenmesi cok rahatlatıyor insanı oturup dalıyorum farketmeden 0 0 Yorumla
selinplr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl çok rahatlatıcı oluyor temizlenirken cıkardıgı iz bile güzel oluyor onları izlemek sinirimi alıyor 0 0 Yorumla
pınarkonsagıı Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl çok zevkli geçiyorlar çok tatlı ve huzur verici her gün izliyorum birtane 0 0 Yorumla
sedaalbaklarrr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl link varsa atın merak ettim duymadım hiç öyle bir şey 0 0 Yorumla
ilknurrrerr Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl öyle bir videolarlarmı var ben daha yeni öğreniyorum deniyim bari güzeldir 0 0 Yorumla
Kırıkkalpler23445 Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Evet izledim izlerken temizlik yapmayıda severim 0 0 Yorumla
yeldapce Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl onlardan biraz tiksiniyorum öyle şeyler bana göre değil ben daha çok asmr izliyorum 0 0 Yorumla
Matmazelüzgün Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Pek de tavsiye etmiyorum daha çok stres bence 0 0 Yorumla
Anne2bebek Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl İzleyip kendime gaz veriyorum temizlik yapmak için bir tür motive 😂😂 0 0 Yorumla
zzzhan Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Eniştem halı silme videolarına bayılıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 gerçekten huzur veriyor Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl çoook izlerdim üstelik yabancı videoları 😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kız onlar bize laf atıyor onların evi bizden daha pis çöp yığınından farkı yok 😂😂😂
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Onun yerine yaparım temizlik 😀 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hayır daha çok strese girerim ben dksjs 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Halı yıkamam videoları çok rahatlatıcıı 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Baska videolar izliyorum. faydali oluyo... 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben yemek videoları ile stres atarım 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Temizlik videosu izlemedim ama ASMR severim 0 0 Yorumla
Sertmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 91% +1 yıl Ev temizliği mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 488 cevap paylaştı. Izledim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
İzlemedim
Şehirden uzak bir dışarda kar yağarken karavanda 1 gece kalma videoları izliyorum. Hem uyku da getiriyor
Izlemedim stresliyken sabit kalamam elkm ayağım titrer kendim temizlige girisirim milleti izleyemem
Stresli olduğumda ya motor kullanıyorum ya da müzik dinliyorum.
Hayır, ama izleyenleri izlemek daha zevkli oluyor :) beraber izleyince eğlenceli oluyor.
Daha çok stres e girerim. Benim de bu temizliği yapmam gerek diyerek
İzlemedim aklıma bile gelmedi hiç ama bi ara deniyim
İzlemek yerine temizlik yaparım zaman kaybı olmaz en azından
Oğlum bu videolar gunahlarimi bile temizliyor sen ne diyorsun kslslal
hayır izlemedim, halı yıkama videosu dışında tabi bi onu izledim. :)
şu temizlik videoları beni izleseler asla bir daha video çekmezler :D çok ciddiyim
Evet, izledim halı temizleme videosu çık rahatlatıcı sanki 50 yıldır yıkannamamış ve ıslak
beni kusturan video o video yüzünden serum yemiştim
Evet Kadir vardı temizlik programı onu izlerdim bazen skgjj
Biri kadir mi dedi 😅😏
Evet dkjcjd
Beni izleyebilirsin aratmam onu 😂 adaşız zaten
Halı yıkamaya bakardım bi ara. Terapi gibi bir şeydi 😂
Hemde nasıll hani şu halı yıkama videosu varya halı tanınmayacak halden bir anda değişiyor off o makine ile temizlemesi şu an gözümde canlanıyor resmen ben izlemeye gidiyorum🤭🤭🤭
evet bide ordaki evlerin dekarasyonlarına bakıyorum kendi evımdede benzer işler yapıyorum genel olarak onları izlemek rahatlatıyor
hayır tabikide onlar mide bulandırıcı rahatlatmak yerine daha kötü yapıyor şarkı dinlerim onun yerine
evet özellikle en pis yerlerin temizlenmesi cok rahatlatıyor insanı oturup dalıyorum farketmeden
çok rahatlatıcı oluyor temizlenirken cıkardıgı iz bile güzel oluyor onları izlemek sinirimi alıyor
çok zevkli geçiyorlar çok tatlı ve huzur verici her gün izliyorum birtane
link varsa atın merak ettim duymadım hiç öyle bir şey
öyle bir videolarlarmı var ben daha yeni öğreniyorum deniyim bari güzeldir
Evet izledim izlerken temizlik yapmayıda severim
onlardan biraz tiksiniyorum öyle şeyler bana göre değil ben daha çok asmr izliyorum
Pek de tavsiye etmiyorum daha çok stres bence
İzleyip kendime gaz veriyorum temizlik yapmak için bir tür motive 😂😂
Eniştem halı silme videolarına bayılıyor
😂😂😂 gerçekten huzur veriyor
çoook izlerdim üstelik yabancı videoları 😀
Kız onlar bize laf atıyor onların evi bizden daha pis çöp yığınından farkı yok 😂😂😂
Onun yerine yaparım temizlik 😀
Hayır daha çok strese girerim ben dksjs
Hayır izlemedim genelde uyuyorum
Halı yıkamam videoları çok rahatlatıcıı
Baska videolar izliyorum. faydali oluyo...
Yok ev isi yetiyor stres atmak için
O ne saçma stres atma şekli
Ben yemek videoları ile stres atarım
Temizlik videosu izlemedim ama ASMR severim
Hiç işim olmaz öyle şeylerle
Niye böyle bir saçmalık yapayım
Yok izlemem direk kalkar yaparim 🤣
Ev temizliği mi
Evet
izlemedim saçma değil mi ya?
yemek asmr izlerim
İzlemem