Temizlik önemli. Tabi cam pencere açınca haliyle ev daha sık kirleniyor. Peki evinizi kaç günde bir temizliyorsunuz?

Temizlik önemli. Tabi cam pencere açınca haliyle ev daha sık kirleniyor. Peki evinizi kaç günde bir temizliyorsunuz?

Ben genellikle pislendiği zaman temizliyorum yani durumda göre değişiyor. Ev temizliği sıklığı, kişisel tercihler, yaşam tarzı, evdeki kullanım yoğunluğu ve kişisel temizlik standartları gibi birçok faktöre bağlıdır. Genel olarak, evin hangi alanlarının temizlendiği ve kişinin zaman ve enerji ayırabileceği faktörler dikkate alındığında, haftada bir veya iki kez temizlik yapmak yaygın bir yaklaşımdır. Günlük olarak yapılması gereken bazı temizlik görevleri vardır. Bunlar arasında bulaşık yıkama, yemek hazırlığı sonrası mutfak temizliği, masa düzeni, düzenli olarak toz almak, süpürme gibi basit görevler yer alır.
2 gün yüzeysel 2 gün derinlemesine temizlik yapıyorum ama yaz gelince bu planlama değişiyor. Güneş yoğunluğu, açılan camlar eve giren tozları arttıyor.
Cevap
10Cevap
Haftalık detaylı temizlik yetiyor gadası
Genel olarak hergün detaylı olarak haftada 1 veya 2 gün temizlik şart illaki…
Oh miss
Haftada 3 gün yüzeysel 1 gün de derin temizlik yapıyorum.
Miss gibidir şimdi :)
Hergün süpürüyorum iki defa çünkü kedili bir evde yaşıyoruz. Onun dışında her gün biraz da olsa toz falan alıyorum. Haftada bir dip temizlik yapıyorum.
Tam bir günü yok. Kirlendiği an temizliyoruz. Bazen her gün bazen haftada 1
Şantiye de yaşıyorum. Haftada bir odamı süpürüyorum.
Haftada bir kere temizliyorum
Cam silme dolap silme olayları hariç onlar için genelde yardımcı alıyorum vaktim kalmıyor
Tuvalet banyo günlük yıkarım.. Haftada bi gün dip bucak temizlerim. 2 gün de bir de süpürge toz alma falan ..
Sil süpür toz al her gün. Haftada 1 günde detaylı temizlik 👌🏻
Ayda bir cam kapı haftalık temizlik günlük ev süpürme 😂
Her gün silip süpürme 🙌 Derin temizlik haftada 1 defa, bu gün derin temizlik günü 🙌
Yalnızım 2 haftada bir bir bayan gelip temizler kitler cıkar gider.
1 ila 1.5 haftada bir
Kedim olduğu için her gün jsjx
Hafta sonları sadece
her gün temizleniyor
Her gün.
Aklıma geldikçe
Hergün
2 günde 1 geliyorlar
Genel temizlik haftada bir norman temizlik hergun
40 günde bir
Her gün
Her gün temizliyorum