Alışveriş & Hediyeler Çevrenizde torbalı süpürge kullanan evler kaldı mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tanıdığım herkes robotçu oldu başımıza, sizde var mı torbalı süpürge kullanan? Çevrenizde torbalı süpürge kullanan evler kaldı mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır ben hiç denk gelmedim. kullanan vardır sanırım 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Robota geçiş yapmadık ama torbalı da değil çevirince dökmeli 😄 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O nasıl ki Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Olsa da Dyson alsak bir tane :D Bizim eski opsiyonel makine de öyle :D 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Ben kendim şahsen torbalı biliyorsun 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Evet biliyorum Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Ohoo her hafta yedek Torba satıyoruz hala gayet yaygin Almanyada 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 488 cevap paylaştı. Torbalida var torbasızda var 1 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl ben varım 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Tek sen kalmışsın Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl sponsor olsana bir tane Dyson alalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır ben hiç denk gelmedim. kullanan vardır sanırım
Robota geçiş yapmadık ama torbalı da değil çevirince dökmeli 😄
O nasıl ki
Olsa da Dyson alsak bir tane :D Bizim eski opsiyonel makine de öyle :D
Ben kendim şahsen torbalı biliyorsun
Evet biliyorum
Ohoo her hafta yedek Torba satıyoruz hala gayet yaygin Almanyada
Torbalida var torbasızda var
ben varım