Çalışan kadınlar için küçük evler biçilmiş kaftan değil mi?

Çalışan kadınlar için küçük evler biçilmiş kaftan değil mi?

Çalışan kadın iyi gelir elde eder. Evi de büyük ve geniş olsun ister. İcabında o para sayesinde temizlik için yardımcı alabilir. Her kadının imkânlarına ve yaşama biçimine göre değişir.
Evet her şey paraya bakıyor :)
Bence küçük evler daha avantajlı olabilir çünkü düşünseniz büyük ev zaten temizliği daha uzun sürer. Küçük evlerin temizliği daha az zaman alabilir, ancak çalışan kadınlar için daha uygun olup olmadığına dair net bir cevap yoktur. Çalışan kadınların ev işleri, kariyer ve aile yaşamları arasında denge kurmaları zor olabilir ve evin büyüklüğü sadece bir faktördür. Örneğin, evin düzenli olarak temizlenmesi, temizlik işlerinin haftalık bir takvime göre planlanması, ev işlerinin evdeki herkes arasında paylaşılması ve belki de bazı yardım alınması (örneğin temizlikçi) gibi farklı faktörler de göz önünde bulundurulmalıdır. Dolayısıyla, çalışan bir kadın için uygun ev boyutu, kişisel tercihleri ve aile dinamikleri gibi diğer faktörlere bağlı olacaktır.
Kesinlikle katılıyorum barış
Cevap
5Cevap
Önemli olan evin boyutu değil.
Eşyaların sayısı.
En çok insan onu oraya çek bunu buraya kaydır işleriyle yoruluyor
Evet insan yıpranıyor
Küçük ev olacak ama daha ada çn mşisi az eşya olacak
Klavye azizliği... Daha da önemlisi diye yazacaktım
Önemli değil benim de çok sık hata oluyor
Küçük ev dağınık durur her türlü büyük ev daha iyi bence
O da bir bakış açısı tabii
Bence evet daha uygun olur sonuçta büyük evleri temizlemek çok uğraştırıcı oluyor
Kesşnkşkle
artık robot var bas çalışsın gitsin dert mi
Robot duvar kapı eşya siliyor mu
@Bahtıgüzel00 onlarıda bi zahmet sil
Mecbursun
@Bahtıgüzel00 ev seninse evet ya da ver parasını sildir
Evet büyükanne mantıklı bir çıkarım
Evet
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?