Temizlik yapmak günün hangi saati daha keyifli?

Temizlik yapmak, kişisel tercihe ve yaşam tarzına göre değişen bir aktivitedir, dolayısıyla hangi saatlerin daha keyifli olduğu da kişiden kişiye değişebilir. Ancak genellikle sabah saatlerinde temizlik yapmak, birçok kişi için daha keyifli olabilir çünkü günün erken saatlerinde evin temiz ve düzenli olması, gün boyunca daha rahat ve verimli bir çalışma ortamı sağlayabilir. Ayrıca sabahları temizlik yapmak, günün geri kalanında boş zaman yaratır ve özellikle evde çalışan veya çocukları olan kişiler için önemlidir. Bununla birlikte, bazı kişiler için sabahları temizlik yapmak erken kalkma gerektirir ve bu da uykusuzluğa yol açabilir. Bu nedenle, temizlik yapmanın en keyifli olduğu saatler, kişisel tercihler, yaşam tarzı ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.
Ben günün en çok sabah saatleri daha güzeldir çünkü sabah saatleri daha sakin olur ve kimse de olmaz bu yüzden de mesela kişi erken kalkıp temizlik yapmayı tercih edebilir daha güzel olur hem gece yorgun olduğumuz için hem de ses olacağı için sabah saatlerinde mesela 9-10 gibi temizlik yapılabilir veya daha erken kişinin kendisi karar verir buna bence.
Merhaba,
Temizlik yapmayı en çok öğlen iki ile akşamüstü arası seviyorum. Bu saatlerde temizlik yapmak için kendimi daha iyi motive ediyorum. Zaten gece ya da akşam olmuyor, sabah da hafif serin oluyor. Bu nedenle temizlik için en uygun saatlerin 14-17 arası olduğunu düşünüyorum. Bahar için de yaz için de uygun saatler.
Keyifli paylaşımlar dilerim 💚☀️
Cevap
4Cevap
Sabah erken saatlerde temizliği bitirip mis gibi bir kahveyle temiz ortamın tadını çıkarmak en güzeli benim için
11:00-13:00 arası bence bana göre.
Akşam saat 5 6 arası çok guzeldir. Ondan sonra dusunuzu alıp rahat rahat dinlenebilirsiniz. Hem de o saatte çok işiniz de olmaz.
11-14 aralığı kahvaltıdan sonra Ramazan’da fazla yormayın kendinizi
Günün erken saatlerinde yapıp bitirmek daha mantıklı. Geri kalan vakti kendime ayırırım.
Hiçbir saati keyifli değil ya hele bulaşık yıkamak ve Ocak silmek🤢
Keyifli değil ama sabah erken saatlerde yapınca sanki daha çabuk bitiyor gibi geliyor.
Eline ayağına dolanan yoksa her saat mükemmel
Bana göre müziğin olduğu her an temizlik çok çok keyifli her an her saat yapılabilir :)
Bence gece yarısı daha keyifli komşuları gıcık etmek için ama sabah yapıyorum mecburen 😅
Gönlümün istediği gün ve saatte daha keyifli 😄
Sabah saatleri
Hıc bir saati keyifli degil😃
Hiçbir saatinde keyifli değil
Gece daha keyifli helede yaz gunleri...
Öğle ezanından önce bitmiş olmalıdır.
Hiç bir saati keyifli değil
Biz sabah kahvaltıdan sonra yaparız ev temizliğini
Gece saatlerinde 3 ile 5 arası
ne zaman kendini istekli hissedersen
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
En İyi Cevap