Garip gelecek ama yazın sıcağında temizlik yapmak daha zor bence, kışın insan temizlik yaparken üşümüyor da 🤔

Garip gelecek ama yazın sıcağında temizlik yapmak daha zor bence, kışın insan temizlik yaparken üşümüyor da 🤔

Kız aylari zor oluyor yazları daha çok kolay.
Çamaşırları yazın daha hızlı kuruyor mesela perdeler falan çarşaflar daha sık yıkanıp hemen kurtulabiliyor daha sonrasında halılar yıkanabiliyor,
Ayakkabılarımı falan yıkayıp balkona koyuyorum hop 2-3 saate tamam
İstediğin elbiseyi istediğin saatte yıkayabiliyorsun ama kışın öyle değil gidersin azarsın 5-6 saat elbiselerim kurumasını beklersin kurur ama bu sefer de nemli kalır geldi küfür etme
Merhaba,
Bizim Alanya'da yazdığımız var genelde yaz aylarında orada kalıyoruz işte 6 ay Ankara 'da 6 ay Alanya'da kalıyoruz mesela Ankara 'da temizlik yaptığın zaman rahat 2-3 ay gidiyor ama alanya'daki yazlık dubleks olduğu için ve Bahçeli olduğu için orada ne kadar temizlik yaparsan yap belli bir süre sonra tekrar kirleniyor özellikle orası açık alan olduğu için yaz aylarında daha fazla yapıyoruz, mesela bir de orada temizlik yapmadığın zaman karınca gelme riski de söz konusu olabiliyor
O konuda haklısın o bölgeler öyle
Aynen ama uzun süre kaldığım zaman bayağı bir sıkılıyorum mesela 6 ay kaldık orada yaş ortalaması genelde 60-65 yaş üstü olduğu için açıkçası sıkıcı geldi bana
Yazları güzel olur orası
Tabii ki güzel oluyor ya ama çok sıcak ve nemli oluyor
Evet her güzelliğin bir kötü yanı var 🤣🤣
Sonuçta kadınları da seviyoruz ama onların da kötü yanı var haklısın 😂
Herkesin kötü bir yanı zamanla illa ortaya çıkıyor maalesef. :)
Tabii erkekler için de aynı şey geçerli Bu arada sohbetin güzel
Teşekkür ederim 💚
Rica ediyorum �stediğin zaman profilime ulaşıp sorularıma gelebilirsin hatta takip edebilirsin bile
Vallahi kışın evi cinler periler temizlemediğine göre 4 mevsim temizlik yaparım. 2 ya 3 ayda bir tepeden tırnağa temizlik için yardımcı alıyorum. Günlük ve haftalık temizlik rutinim de var.
Cevap
13Cevap
Her zaman yapmaya özen gösteriyorum temizlik
Waow 😍
Teşekkürler abla 🌸
Yaz aylarında haftada üç gün net yaparım.
Kışın haftada bir kere yeterli oluyor.
Haftada bir zor dayanır bize
Yaz aylarında daha çok temizlik yaparım, camlar açık olduğu için çok tozlanıyor. Kışın ev süpürme ve silme işlemini hafta da 2 defa yaparım, diğer türlü en çok çamaşır ve ütü ile uğraşırım.
Ütü en sevmediğim iş 🥺
Beni ilgilendiren temizlikleri zaten aksatmadan yapıyorum, dolap içi düzeni ve ütü.
Dolap içi düzenini farkında olmadan sürekli yapıyorum. Dolap düzenli olmalı kesinlikle
Bisey farkketmiyor kış ya da yaz ayı olması.
Evet hep gerekiyor
Şöyle deyim yaz zamanı yani sıcak ta ekstradan pancurlar silinir genelde.. çünkü yağmur yok soğuk yok. Boya badana da olur
Evet oluyor
Yaz aylarında. Kapı pencere devamlı açık olduğu için toz toprak eksik olmuyor
Evet her yer toz oluyor
Her pazar temizlik yapıyorum süğürge vileda toz alma canım çıkıyor ama yapcak bir şey yok 😄
Mecbur ne yapacaksın
Yaz ayı bela ya. Heryer açık. Kışında sobalı ev bela
Evet petek rahat
Petek rahat. İşte arada havasını alırsın
Yaz, kış, baharlarda yapıyoruz.
Yani sürekli
Öyle.
Hava iyiyse insan otomatikman temizlik havasına giriyor nedense hava kötü olunca evi bok götürüyor hicbiseye ellemem beb🤣
Fark etmez ya ama galiba bahar da daha iyi biraz güneş açınca insan değişiklik istiyor temizliyor
Benim için yaz kış fark etmez yaparım buyk keyifle
Yazın toz daha fazla oluyor o yüzden yazın daha sık yaparım
Ben tum yil boyunca temizlik yapiyorum her iki gunden bir. zaten aile cuk buyuk heryer cabuk kirleniyo yemek falan dokuluyo zor yani. ama temizligim de cogu zaman deterjan kullanmiyorum daha cok dogal yollarla
Senede iki defa yaz ve kış temizliğini dipli köşeli ben yaparım.. Ayda iki defada rutin temizliği yardımcı bayan arkadaş yapar.
yazları hem daha kolay oluyo üşenmiyo insan hem de yazın kapı pencere açık olunca her yer toz oluyor haliyle.
Baharla daha cok kisin toz azaliyor
Evet katılıyorum
Bence en güzeli bahar temizliği 🌸
Evet rahat oluyor
Yaz ayları olduğu zaman her gün temizlik yaparım. Kışın, yaz aylarına göre bu durum seyrekleşir.
Kış aylarında soğuk havada parmaklarım donuyo ya yazın kesinliklee
Yazın sürekli suyla haşır neşir olmak güzel oluyor
Yaz ayları haftada 4 gün yaparım
Farketmiyo yapiorum hep
Her ikisindede temizlik bitermi
Mümkün değil
Temizlik yapmıyorum
Olur mu öyle 🥺
Oluyor valla pislik içinde yaşamak güzel
Fark etmiyor.
İkisi de gerekli
Nasıl ikiside gerekli