Temizlik ürünlerinde önceliğiniz pratiklik mi güzel koku mu?

Pratik ürünler önceliğimdir. 😍
Güzel, mis gibi kokması önceliğimdir. 🤩
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Temizlik ürünlerinde önceliğiniz pratiklik mi güzel koku mu?

Merhaba,
Kokusuna kötü olsa bile bir şekilde katlanırım. Temizlik malzemesi işini yapıp güzelce temizlesin benim için kafidir. Güzel koku için oda spreyi de kullanılabilir. Öbürünün alternatifi yok ama.
Temizlik ürünlerinde önceliğinizin ne olduğu kişisel tercihlerinize göre değişebilir. Bazı insanlar pratiklikten daha çok, temizlik ürünlerinin güzel kokmasını tercih edebilirken, bazı insanlar da temizlik ürünlerinin öncelikle işlevsel olmasını isteyebilir. Önemli olan, temizlik ürünlerinin evinizi veya işyerinizi temiz tutması ve ihtiyaçlarınıza uygun olmasıdır. Eğer bir temizlik ürününü seçerken kararsız kalırsanız, pratiklik ve güzel koku için bir denge bulmayı deneyebilirsiniz.
Cevap
5Cevap
Pratiklik
tabiki pratiklik önemli koku bir şekilde halledilir ki zaten önemli olan yaptığı etki bir malzemenin pratikliği kokusu beli bir zanam sonra geçecektir koku da bir yerde istenir ama ikilemde kalınırsa tabiki pratiklik derim zaman kısıtlı sonuçta hızlı bir dünyaada yaşıyoruz değil mi
Hijyeni kesin sağladığını düşündüğüm ürünleri kullanırım. Daha sonra sırf kokuyu değiştirmesi için kokulu ürünler kullanıyorum.
Temizlik sonrası bir duş alıp, o mis kokular eşliğinde uyumak beni dinlendiriyor.
Pratik ürünler önceliğimdir.
Güzel kokması lazım hepsi zor pratik diye bir şey yok
Pratik ürünler önceliğimdir🌸.
Ben yere tükürerek temizlemeyi tercih ediyorum hem pratik hem masrafsız hepinize tavsiye ederim kızlar
çok iyi temizleyen bir ürünse koku bir şekilde düzeltilebilir.
Aslında ilk önceliğim doğallığı ama sonra kokusu
Kokular ozelliklekmyasal deterjanlarda cok fazla tikiyor. Öksürük ve bogaz tahrisi yapiyor
Çünkü kokusu kötü olunca temizliği hissedemiyorum.
Kalitesi tertemiz yapmasi
Koku işi çoğu zaman kimyasal olabiliyor
güzel koku takıntım var
Pratiklik
Pratiklik
Pıratiklik
Buu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?