Alışveriş & Hediyeler konusunda 441 cevap paylaştı.
Sunduğumuzu kim söyledi :) Pabdemiden dolayı biz misafir pek kabul etmiyoruz. Ayrıca her şey çok pahalı çeşit çeşit bir şeyler sunmak da hayal.
Ben evimi kendim için temiz tutuyorum. O yüzden hep temiz oluyor. Misafir için ek neredeyse hiç temizlik yapmıyorum. Yastıklar falan hep düzenli durur zaten. Kıyafetlerimi illa sepete koyarım giydiysem oraya buraya atmam. Ama faydasını görüyorum işte :)
ay bilmiyorum benim evim hiç öyle evlerden değil köpek var zaten e ben asla titiz değilim ya bir de örümcek var bende iki tane evlerinide bozzmaya kıyamıyorum mesela görünmeyen yerde diye annem 2 senedir gelmiyo mesela bana hayır pis değilim ama annem gibide olmam yani saçma yani
Nasıl ağırlanmak istiyorsam öyle ağırlarım misafirlerimi. Zaten bir insan evine herkesi de kabul etmez. Gelenlerde her türlü saygı ve özeni hak edenlerdir. Temiz, düzenli bir evde özenilmiş sofralar hazirlamak bana gore deger verdiklerine yapılacak şeyler.
Bence hepsi olabilir. Gelenek, görgü kuralı ya da gösteriş, hepsinin olma ihtimali var ama ben birinin evine gittiğimde temiz olmasını isteyeceğim için kendi evimi temiz tutuyorum. yani benim için daha çok görgü kuralı gibi.
Herşeyim düzenli temiz yerli yerinde oldugu için misafire extra temizlik yapmadım 2.5 yıldır zaten tek bir tane oturma odam var ordada sürekli oturdugumuz için temiz tutuyorum☺️