Alışveriş & Hediyeler Hangi ev işini yapmayı seviyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hangi ev işini yapmayı seviyorsunuz? Evi süpürmek Bulaşık yıkamak Ütü yapmak Yerleri silmek Camları silmek Toz almak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi ev işini yapmayı seviyorsunuz? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SüslüSüpürge Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl Yerleri silmeye bu aralar ayrı bir bayılıyorum, sanırım temizliğimin en son adımı olduğu için :D 0 0 Yorumla
TatlıBörek Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 57% +1 yıl Canım sıkılınca evi komple temizliyorum genelde fark etmiyor ama en çok yemek yapmayı ve bulaşık yıkamayı seviyorum. 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hepsini seviyorum temizlik benim işim onun verdiği rahatlık bir başka duş almış kadar rahatlıyorum 0 0 Yorumla
Ceylin_45 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Bulaşık yıkamayı daha çok seviyorum. Hele o ter temiz mutfağı görünce bir mutluluk geliyor bana 😂 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Hepsinden nefret ediyorum. Söve söve yapıyorum. 0 0 Yorumla
mkundurc1230 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl hiçbiri 1 2 Yorumla 007KaOs007 +1 yıl Süper cevap 😂 Yorumla mkundurc1230 +1 yıl teşekkürler 😏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yerleri silmeye bu aralar ayrı bir bayılıyorum, sanırım temizliğimin en son adımı olduğu için :D
Canım sıkılınca evi komple temizliyorum genelde fark etmiyor ama en çok yemek yapmayı ve bulaşık yıkamayı seviyorum.
Hepsini seviyorum temizlik benim işim onun verdiği rahatlık bir başka duş almış kadar rahatlıyorum
Bulaşık yıkamayı daha çok seviyorum. Hele o ter temiz mutfağı görünce bir mutluluk geliyor bana 😂
Cam silmek hariç hepsi.
Hepsinden nefret ediyorum. Söve söve yapıyorum.
Süpürmek, cam silmek, toz almak
En nefret ettiğim ütü yapmak :)
Banyoyu temizlemek yardıma çağırıp sevişmek 🙈
ütü olabilir.
Ben ev sevmiyorum canım :)
C hiçbiri 🤣
Ev süpürmek çok zevkli oluyor 🧼
bulasik yikamak 🤔
hiçbiri
G ) Hiçbiri 😂
hiçbiri
Süper cevap 😂