Bulaşık makinesi insanların sağ kolu. Her şeyin makineleştiği ve akıllı olduğu bu günlerde hala bulaşık makinesi olmayan evler var mıdır?

Evet var ben almam da kendim yıkamayı tercih ediyorum görüyorum nasıl oluyor ilk elden gecir sonra at makinaya o zaman neden icat etmişler ki at yikasin ama bazı şeyler mecbur elde yika öyle at makineye istemem ben elde yıkacak olursam sonra niye atayım ki o makineye 🤣🤣iş uzasın diye sadece
Çok doğru dedin keşke daha fazla geliştirseler şu işi
Bence o aşamaya daha çok var
Cevap
8Cevap
var evet geçen misafirliğe gittiğim bir evde bir mutfağa girdim bulaşıkları yıkamam 1 saatimi aldı bir de dezgah yüksekti belim ikiye ayrıldı
O kadar zor ki anlayabiliyorum
O evde yaşayan kişi ama eli fazla hızlı benim 1 saate yikadigimi 20 dk da yıkadı aslında kötü yanı da bu makinenin insanı tembeleztiriyor
Makinem var ama şu an bulunduğum ev bu makineyi kullanmaya uygun değil bu sebeple kullanamıyorum.
Umarım uygun bir makine bulursun ya da ev
Koreli kiracim vardi. Neden bulasik makinasi kullanmiyirsunuz dedigimde " kore de bulasik makinası çoğunlukla kullanılmıyor, elde yıkanıyor" demişti.
Demek ki alışkanlıklar değişiyor.
Vardır. Mesela anneannem tek yaşıyor ve onun evinde yok
Bende var bekar biri için bence olmazsa olmazlardan
Kesinlikle
Dua edinde dolar dussun yoksa turkiye dusecek makinada bulamiycaksiniz
O kadar da değil :)
Nasil. degil. binlira onbin olunca ayni sey
Yerli markalar var
Her halukarda dolara endeksliyiz
bence bazılarında yoktur duruma göre bence
Bence de yoktur
Fazla yok ama var yine de.
Elbette
Olmayabilir tabi. Maddi durumlardan dolayı falan.
400 liralık 2. Eller var
Evi olmayan insanlar var, günaydın.
Bulaşık makinesi teşhirden 400 liraya satılıyor. Evle aynı para değil.
Vardır çok nadir olsa da
Evet öğrenci evleründe bile var
Senin dünyadan haberin yok. Herkes senin gibi değil
Olabilir. Yeri müsait değildir. Gerek duymuyordur
Evet olabilir
Ne kadar saçma bir soru?
Hâlâ ülkemizde durumu olmayan alamayan insanlar var elbette onların evinde bulaşık Makinesi yok.
400 liraya öğrenci evine aldık yeğenime 3 aydır kullanıyor. 400 lira kazanmak zor mu?
Cebinde 10 lira olmayan insanlar var sen 400 liradan bahsediyorsun. İnsanların önceliği bulaşık makinesi değil karınlarını doyurmak
10 lira yoksa nasıl yaşıyor? Bunlar eski haber cümleleri. Zaten sosyal yardım var
Sen öyle sanmaya devam et (:
Mutlaka vardır
Denk gelmedim çevremden artık.
Ben de gelmedim de milletin evi eve benzemiyor bazı kesimlerde, gerçi bizim 15 oda var evde ama öte yandam doğu kesiminde grcrkonduları düşün
Bence sen biliyosun bunu
Vardır
20 yıl önce evlerde buzdolabı bile yoktu
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?