Eşim bana “ temizlik yaptığında temiz olmuyor” dedi, çok zoruma gitti, ne yapacağım?

Hastayım bir haftadır yatıyorum eşim bana bakıyor ne zamandır ev işi yapamadım ev çok dağıldı haliyle. Eşim “mutfak çok pis evin heryeri berbat halde” deyince bende hastaydım temizleyemedim dedim. Oda “hasta olmasanda temizlik yaptığında temiz olmuyor” dedi. Çok kalbim kırıldı. Kendisi çok pasaklı ama benim yapamadığım şeyler gözüne batıyor titizlik yapası tutuyor. O kadar incindim ki bir şey demeden odaya çekildim. Sonra bana hiç eleştiri kabul etmiyorsun dedi. Daha yeni evliyiz ev işine yeni adapte oldum günde 8 saat çalışıyorum ve vaktim olduğunda elimden geleni yapıyorum evimin tertipli ve temiz olması için. Hiçte pis değil ev. Konu buz dolabında yiyeceklerim küf tutmasıyla başladı bu arada. Sonrasında gelip öyle demek istemedğini söyledi ama laf ağızdan çıktı bir kere çok kırıldım
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar buraya da yazayım bir daha. Neden o yapmıyor, kendiside yapsın yardım etsin diye kızan olmuş. Adam zaten kendi işi üstleniyor, benim yaptığımı beğenmediği için. Sorun şu ki ben iş yaptığımda o kenarda yatmıyor. Gelip beni yönetiyor işi elimden alıp, nasıl olması gerektiğini gösteriyor. Benim kadınlık gururum inciniyor. Kendimi yetersiz hissediyorum. Aşırı titiz.
Eşim bana “ temizlik yaptığında temiz olmuyor” dedi, çok zoruma gitti, ne yapacağım?