Resmen mutfak taşının üstüne kadar gelmişler
Hergün ev süpürüyorum siliyorum niye böyle ya?
Kimlerin evini karınca istilası bastı?
Hergün ev süpürüyorum siliyorum niye böyle ya?
Kimlerin evini karınca istilası bastı?
Eve sürekli karınca geliyorsa ya dışarıda yemek kırıntıları kalıyordur ya da evi daha derinlemesine temizlemek gerekiyordur, karıncaların gelmesinden temel sebepler bunlar tabii evin içine veya yakınında yuva yapmamışlar ise...
Deprem habersidir. Zamanında odamda çok vardı tebeşir sürdüm geçti. 1 ay önce pencere önünde deliğe girip çıkıyorlardı. Tebeşir ufaladım içeriye hani toz olarak bir nebze yaptım. 1. Gün şey olmadı 2. Gün gene yaptım bu sefer akşam hepsi bi yere toplanmıştı kraliçe de arada antenini çıkarıyordu. Ertesi gün ise yoktular diye hatırlıyorum. Gitmezseler ilaç + tebeşir düşündüm. Odamda olan gitmeyince onu yapmıştım en son.
Geçtiği yollara felan tebeşir yap delik varsa tebeşir at. Belki etki eder.
Cevap
15Cevap
Merhabalar.
Öncelikle derinlemesine ve tam temizlik şart..
Yerde veya farklı yerlerde gıda maddeleri, kırıntıları kalmadığından emin olun..
Daha sonra ise "Karınca ilaçları var" kapsül veya sıvı şeklinde oluyor.. Bunlardan kullanmanızı öneririm.
Temizlik yaparken de @Vim ailesinin %100 doğal içeriğe sahip ürünlerini kullanmanızı tavsiye ederim.
Fazla karınca depremin habercisi olur diyorlar ama bunun ne kadarı doğru bilinmez ilk olarak evinizin etrafına bakmanız gerekir yemek kırıntıları şeker gibi karıncaları kendine çeken şeyler olabilir temizliği daha dip köşe yapmanız işe yarayacaktır. Eğer ki temizlikten sonra halen karıncalar ortada varsa limon tuz un gibi şeyler dökebilirsiniz oldukları yere ya da salatalık en etkili olan ise tebeşir ve tebeşir tozu olur. Bu yöntemlere rağmen halen devam ediyorsa sorununuz evi ilaçlamada fayda vardır umarım işe yarar iyi günler dilerim
Yaz aylarında böyle bir sorun yaşanabiliyor. Asla kendinizde suç aramayın. Temiz insanlarında başına bu tür problem gelebiliyor. Sonuçta ufacıklar. Balkon veya pencere kenarlarında ufacık bir açıklık bulsalar içeri girebiliyorlar. Size önerim karınca kaçıran tabletler var. Evinizde sıklıkla karınca gördüğünüz noktalara bu tabletleri koyabilirsiniz. Ya da bir başka önerebileceğim ilaç un gibi bir madde var. Karınca kaçıran toz diye geçiyor. Ancak etrafa rüzgarla dağılabilir. Tablet daha temiz tercih.
Etkisi açısından ikisini de önerebilirim. Umarım işinize yarar.
Bizim evi hamam böcekleri basmıştı bütün binayı
Alt komşu gece bebeğinin yanına gidip ışığı aştığında bebeğinin yüzünde gezdiğini görmüş ışığı yakınca kaçmış. (komşu hamam böceği yüzünden taşındı gitti)
Neler görmedik ki haberlerde hamam 🧖♂️ istilası görmüştüm 1 sene sonra bu sefer bizim evi bastı. Gerçekten karıncaya razıyım. Sırtında uyurken gezen bir böcek yerine karınca adamdır
Puskurtme ilaci var raid markasinin ben ondan siktim yoklar simdi
Benim de oldu bir iki kere. Eger cay sekeri doktuyseniz ne bilim bir yerlerin altina girdiyse goremediginiz yerlere ondan olabilir buzdolabi ocak alti vs, ben birinde dokmustu silmisti ama buzdolabinin taa altina kadar kaymis onlari da alamadim ertesi gun nasil olduysa nerden girdilerse bildigin oto yol acmislar dolmuslar. Bi bak bakalim
Limonu hiç sevmezler bulundukları ortama limon koyarsanız terkederler hemen Birde tebeşirle bir çizgi çekerseniz sınırı geçmezler
Karıncaların üstüne bir kaşık un atin bir de evi havalandırma dipleri iyice supurum
limon dilimi koy karıncaların oldugu bölgeye . . kesin çözüm cenazelerini süpürürsün onların
Tarçın koy ufak ufak toz tarçın. Kokusundan nefret ederler.
çok fazla kavun karpuzmu yiyorsunuz arkadaşım
Hayır hatta hiç yemiyoruz. Hergün temizlij yapıyorum bile
tarçın kokusuna gelmiyor diye duymuştum
Karınca ilacı + limon kesin çözüm
Öldürme ne yaparsan yap
Eve bi karınca yiyen al
Jdhgwyggsg
karpuzlarının tadına bakmaya gelmiş olabilirler
İlacla
İğrenç.
Limon koy
Kırıntı vardır