Ev temizlemekten bu aralar hiç haz almıyorum, havalar zaten sıcak, üstüne bir de süpürüp silerken terlemesi beni ekstra yoruyor ama yapmam da lazım, bunun yolunun temizlik yapmayı sevmekten geçtiğini fark ettim, acaba ev temizliğini nasıl sevebilirim, fikri olan var mı?
Maalesef temizlik sevmek sonradan oluşan birşey değil diye düşünüyorum. Artık genetik mi desem yoksa anneden görülen bir alışkanlık mı desem bilemedim. Bu huy ve özelliğin küçüklükten beri süregelen bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak herkes evini temizlet illa ki. Ancak bazısı bunu sırf mutlu olmak adına yapabilir. Bu tür kimseler de titiz olarak adlandırılır bana göre. Umarım açık olabilmişimdir. Siz sevmeseniz de temizliğinize devam edin. Temiz ev hastalıksız evdir bana göre.😌
Kendi adıma konuşmak olursam ev temizliğini bence sevilecek tek yani temizlik kokusudur 😂 Çünkü pos ve havasız ev oldukça kötü kokar. Bence bu durum bile temizlik yapmak için çok iyi ve geçerli vır sebeptir. Üstelik kirli bir ev veya ortamda kendimi hiç rahat hissedemem ve diken üzerine duruyor gibi otururum bu yüzden de temizlik yapmaya sevebilirsiniz. Ama bence en geçerli sebep kafa dağıtmaktir. Bence temizlik yapmanın antidepresan bir yanı var ve bu sayede derdi kederi de atıyoruz. Bence Türkçe pop açıp da yer silmenin tam zamanı 🕺🕺🕺
Ben daha yeni temizledim. Bütün evi süpürüp halıları bile tek tek sildim aslında zevkli birşey hamaratlık alıştırmaları bunlar ileride hanımcı olacağım😂