sen aklına koydugun her seyi basarırsın çünkü sefgin de varrr

Mutfağı tek kişiye yemek yapmak için bu hale getirmediğinizi düşünüyorum. O yüzden yemeği kimle yediyseniz size yardım etmesi gerekiyor. Hayat paylaşınca güzel. Yardımlaşmak iyidir.
Denk geldi önerilerde :) farkında değilim 21 gün geçtiğinin
Cok degilmis yaparsın gozum normalde el sabunu koyulan ama icinde deterjan bulunan sabunluga gitti 🙄
Kendine has tarzin var be fedo. d
Ben böyle bıraksam gece uyuyamam, Evi karınca basar bakk
Sigarayıda bırak 😂
Seni görünce canım soda istiyor 😂
Meyveli 😂
Teşekkürler teoman
Cevap
4Cevap
tıplamazsan üzerinde hamamböceği ve türlü bcekler parti yapacaklar inan onları öldürmeye çalışmak daha sinir bozucu olacaktır hele de bu sıcakta
üşenme git topla
bu daha bir şey değil kürt baba tarafı akrabaları bize sadece kahve içmeye geldiğinde bile daha çok bulaşık çıkıyor valla
evde uygun cezve bulamayıp tencerede kahve yaptığımı bilirim...
Heyyy sen fevkaladenin de fevkinde bulaşık toplama, yıkama, kurulama profesörüsün dostum, bunları da 1 dakika da ortadan kaldırabilirsin😎☹💯
Eskiden yardıma çağrılırdım şimdi buralardan öğreniyorum🥺
Umarım bulaşık makinan vardır yoksa gece bel ağrısından uyuyamayacağına yemin edebilirim
an itibariyle tüm işi makineye devrettim oturdum çay içiyorum
Harika, afiyet olsun
Seğn aklığa goyduğun her şeyi başarırsın çünkü senin inanılmaz bir azmin ve sevgin de var
Müzik dinle. Kendini melodiye bıraktığında nasıl bitirdiğini fark etmeyeceksin bile. Hatta müzik bitene kadar başka işler bile arayabilirsin kendine.
~yani en güzel motivasyon müzik olur 🦩
Hepsini bulaşık makinesine yıkacak güç var sende, yoksa hamam böcükleri gelip temizler merak etme.
Yıkama zaten yine kirlenecek
senin inanilmaz bir gucun ve sevgin de vaar
Yoo az bulaşık bekle üç beş gün daha jsjs
Böyle devam hepsi tükensin sonra yaparsın xd
Evin içine etmişsiniz.
Yarım saatte pırıl pırıl yaparsın ✌️
ay ne var onda doldur makineye
skseler toplamam ben baskasıını bulurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?