Beyaz mutfak dolabı olsun beyaz ayakkabılık veya çamaşır dolapları beyaz olan her şeyi temizlemek daha güç olduğunu biliyoruz diğer renklere göre temizlemesi daha zor pratik yöntemleriniz var mı, beyaz mutfak dolabı nasıl temizlenir?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 424 cevap paylaştı.
Beyaz Mutfak Dolabı Nasıl Temizlenir?
Beyaz mutfak dolapları çok şık duran ancak kirlendiklerinde, kirleri oldukça belli eden dolaplardır, haliyle beyaz mutfak dolabı nasıl temizlenir konusu oldukça merak ediliyor, çeşitli yöntemler geliştiriliyor. Beyaz mutfak dolapları sık sık ve uygun temizlik ürünleri kullanılarak temizlenmelidir. Mutfak dolaplarının sadece dışını değil, arada içlerini de boşaltarak temizleyin. Her kızartma yaptıktan sonra mutfak dolaplarınızı silmeyi de ihmal etmeyin. Beyaz mutfak dolaplarımı temizlerken kendi kullandığım temizlik yöntemlerinden de bahsedeceğim.
Beyaz Mutfak Dolabı Temizliğinde Hangi Ürünler Kullanılır?
Beyaz mutfak dolabı temizliğinde çamaşır suyu, tuz ruhu gibi dolaplarınıza zarar verecek ve renklerinde sararmaya neden olabilecek aşındırıcı ürünlerden kaçının. Beyaz mutfak dolabı temizliğinde çok amaçlı temizlik spreylerinden yardım alabilirsiniz, ben Beyaz Sabun içeren bir çok amaçlı temizlik spreyini kullanıyorum.
1. Beyaz Sabun
Beyaz mutfak dolaplarını temizlerken oldukça etkili ve zarar vermeyen bir ürün olan Beyaz Sabun, mutfak dolaplarınızı pırıl pırıl yapacaktır.
Beyaz sabunu sulandırıp sünger yardımıyla dolaplara sürün.
Temiz bir bez yardımıyla, dolaplarınızı silin ve tutma yerlerini silin.
Yeni bir temiz suyla durulayın ve kuru bir bezle kurulayın.
Beyaz Sabun mobilyalarda etkili temizlik sağlamakla beraber beyaz mutfak dolabını parlatmada da etkilidir. Özellikle beyaz mutfak dolaplarını temizlerken oldukça beğendiğim bir ürün. Hem de mutfağınızı mis gibi beyaz sabun kokusu sarar.
2. Arap Sabunu
Arap Sabunu ile temizlenen mutfak dolabı ve metali
Arap Sabunu çok amaçlı temizlik spreyi de Beyaz Sabun gibi beyaz mutfak dolabı temizliğinde kullanılır, aynı temizlik adımlarını kullanabilirsiniz. Evinizi turunçgil kokuları sarar ve mobilyalarınız pırıl pırıl olur. Arap Sabunu sadece temizlemekle kalmaz, dolaplarınızı parlatır da. Bu nedenle Arap Sabunu çok amaçlı temizlik spreyini mutfak dolabı temizliğinde tercih edebilirsiniz. Fiyatları da oldukça uygundur.