Skahslahaoshwlshalahoahsksnd oha bir benim sanıyodum dkahdkshaojskdn ama başka görmedim benim gibi sinirlenen xx niye oluyo şimdi kanki temizlemeye girişince ne olup ne bittiğini kimin ne zaman ne yaptığını inceleme fırsatı doguyo bu sebeple üst üste gelen sinirler bırakıp fena bi hal aliyo
Dağıtmayacan bozuşuruk djshdk kanka cidden o işleri yapmak ne kadan zor öğrenmek istiyosan bi gün de sen temizlik yap dkdjk abim arada bi şeyler yapınca benden daha sinirli olurdu
Gereksiz stres yapıyor kadınlarımız, tavsiyem önce bir enerji kahvesi hüpletin, play listinizi çalmaya baslayın, tvdeki vakit çalan hiçbir kanala yüz vermeyin, kociskonuz eve gelmeden olayı bitirmiş ve duşunuzu almış ve yorgunluk kahvenizi içmiş olun, gene müzik açın...😃😃😃😃😃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evinizi ya da odanızı tam tamizlediginizi düşünün dip köşe tam anlamıyla bir temizlik yapmışsınız sonra 2 dk balkona çıkıyorsunuz ve içeri girdiğiniz de evinizin tekrar pislendiginizi düşüşünün siz olsanız ne yapardınız (özellikle çocuklu aileler bu sorunu daha fazla yasar)
Aslında kadınlar sinirli olmuyor aksine sinir atıyorlar. Ama daha keyfini süremeden gelip beyler oraları mahvediyor sonra bizler de şalterler atıyor :D
ahahahaha bu sorunu çözmek adına, evdekilerin iyiliği adına temizlik yapmıyorum artık.😂
Bunun sebebi ise şu, insan temizlik yapınca, daha ne kadar çok işi olduğunu farkediyor, yetişemiyor, geriliyor, özellikle evdekiler elini hiçbir işe sürmeyen yükten başka bir şey değillerse, sinirleniriz, sonra yine biz suçlu oluruz o ayrı
Kadın temizlik yaparken kesin ona yardım edecek biri vardır ve kılını kımıldatmıyordur o da hırsından gel yardım et demez ve öfke kusar. Evli erkekler bunu dikkate alın bence
Çünkü siz erkekler dağıtıp pisletip sonra da yhha yardım ediyorum ama diyosunuz sen temizle de ben yardım edeyim sana nasıl fikir? Sonra neden sinirli oluyorsunuz sen yap o zaman sinirli olmasınlar
Az önce yaşadığım durum her yerde atıyorlar Bir tıraş olmuş Her yer kıl temizle ya temizleyeceksin bu kadar zor mu bu kadar aciz misin Gel de sinirlenme